Drömmar

Trött jag är på drömmar nu. De är bara hemska och skadade :P Man drömmer otroligt sjuka drömmar när man är på tjocken alltså. Extremt sjuka ibland! Ibland tackar jag guden som inte finns för att jag får vakna och komma tillbaka till verkligheten. Haha ja det är lika konstigt som det låter! Ja måste även berätta att jag drömde att Johanna Stambro bjöd mig på en cigg i drömmen för att jag va ledsen, jag där emot ville inte ha först men sedan tog jag den. Jag va till och med äcklad av det i drömmen. Jag har ju lyckats sluta rakt av med ciggen när vi fick veta om plutt! Ganska bra gjort av mig ändå tycker jag!

Sitter i soffan och har inte rört mig alls idag. Har inte ens satt på mig kläder ännu. Dock känner jag mig lite hängig idag så de får nog bli mjukisarna, mat och en dusch lite senare! Ja det tycker jag låter som en toppen idé för min del!

Vad ska ni hitta på idag?


Kommentarer
Postat av: seema

Bra att du slutat röka.

ganska så givit när man blir gravid, men vet att det är lättare sagt än gjort. men liksom det finns ju dem som bara röker och röker, och tänker inte på verken barnet eller sin egen hälsa ju !



Förresten.. om du inte hittat några bra gravid-kläder.. som kanske blir aktuellt senare för dig, antar jag =) så vill jag tipsa dig om "Linus och Lotta" dem hade jätte mycket fina gravidkläder.. haha.. nästan så man själv blir sugen på att gå där med magen i vädret, och få bära sånna fina gravidkläder då ;) hihi ;p



hare bra.

2010-11-02 @ 14:50:38
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 31

Åh ja, det var jättebra gjort av dig gumman, grattis!! Att sluta röka alltså :)

2010-11-02 @ 15:31:35
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: seema

har du svårt att hitta gravid-kläder, skulle det vara. då kan jag tipsa om www.linusochlotta.se dem har shit snygga gravidkläder. önskar att det fanns sånna kläder när jag va gravid, för dem är riktigt kvalite i.. annars tycker jag att mamma-kläder kan se lite tråkiga ut och så.. mm..



förresten.. hoppas man få se nåt kort på magen, sen när den har börjat växa och bli lite större =) tror du kommer va en sån, som har lätt för att gå ner dina gravidkilon fort.. en sån som det knappt syns alls på, att man har fött barn på, överhuvudtaget. en annan syndes det ju att man hade fött barn.. slapp mage och sånt. inte så kul kanske. men absolut värt det ;)



ha det bra..

2010-11-02 @ 17:30:13
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 31

Visst är den fin! Älskar den :D

2010-11-02 @ 19:10:08
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0