Vad gör en blogg attraktiv?

Enligt mig är det så olika. Vissa dagar kan någon blogg vara jätterolig att läsa och nästa inte alls. Men som jag sagt tidigare blir det lite roligare och mer personligare med bilder, även om det inte bara är bilder på just bloggskrivaren. Men bilder så man får en liten större inblick. Det tycker jag är roligt och jag försöker ha det så här i min blogg också. Tycker ni om det? Vad skulle ni vilja att jag skriver om eller förbättrar? Något ni vill jag ska skriva mer om? Kom gärna med lite åsikter om vad just ni tycker om. Det är alltid kul att läsa.



Jag ska laga mat strax. Väntar på att köttfärsen ska tinas upp, blir tacos här idag! Eller Nachos blir de. Ska bli jäkligt gött iaf. Jag blev inte förvånad att Josse var snabb med att kommentera min status på facebook om att de va gott med taco :P hehe. Den kvinnan och hennes kille lever nästan på tacos :P haha. 

                 
                                                     mummmsss.. :)

Jag har klickat hem två filmer idag. Två filmer med Johnny Depp så klart :D Förhandsbokade Alice in Wonderland och köpte filmen Lost In La Mancha. Fick ju hem den andra filmen med Depp jag beställde för ett tag sen. Imaginarium of Dr.Parnassus heter den, och det va ju den som va lite konstig. Tror jag skrev det i tidigare inlägg. Av de jag sett har Depp varit med i enstaka minuter bara. Underbar skådespelare som han är så gjorde han en härlig insats med sina få minutrar. Ska kika klart på den någon dag när jag har tålamod för det :) hehe. Har även fler J. Depp filmer här i hyllan jag ej hunnit kolla på än. Förmodligen ska jag se på en ikväll. Men blir tidigt i säng eftersom jag ska upp imorgon.

Nej om man skulle ta tag i maten nu kanske. Har inte käkat något idag så det är behövligt snart känner ja.


//Linda


Kommentarer
Postat av: P

Ja mer bilder är ju aldrig fel annars tycker jag du fått till det bra :)

2010-05-02 @ 17:51:43
Postat av: sofie

Hur många johnny depp filmer har du egentligen? blev nyfiken för de känns som att du köper nya filmer med han hela tiden

2010-05-02 @ 18:51:13
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e

Det där såg gott ut! :)

2010-05-02 @ 19:48:52
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Josefine

HAHA, överdriv inte med att vi lever på de i allafall :P HAHA ! MAX 1-2 ggr i månader. knappt det ! bara när vi har huset för oss själva och får laga mat själva så föredrar Markus tacos ;) hehe. Denna helg har vi varit själva men INTE ätit tacos. Det har varit grillspet och kycklingvingar denna helg :P men de blir nog garanterat tacos nästa gång vi är själva ;). Undra hur våran matvecka skulle se ut om vi bodde själva. Då skulle de bli tacos 2-3ggr i veckan säkert ;) HAHA ! Hoppas tacosen/natchosen va gooood ;) Puss älsk

2010-05-02 @ 19:54:59
URL: http://j0ssse.blogg.se/
Postat av: Linda

Emelie, ja det va inte riktigt min tallrik det där men svär att min såg minst lika god ut :D



Sofie: Jag har nu 27 filmer och tre säsonger med 21 jumpstreet serien med johnny depp. Det blir alltså 29 filmer när de andra kommer. Plus att jag bevakar tre till filmer ska ska komma ut med honom. Dock är ju en Pirates of Caribbean och den kommer ju inte ut förens 2012 :( Men det är värt väntan, bara den kommer ut och är bra! Hur som helst, där har du va mycket filmer jag har med lille Deppan.

2010-05-02 @ 19:56:35
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Linda

josse: hahahahah lätt ni skulle :P haha. Men ett tag åt ni det ooooooofta :) Vi får höras i veckan tösa. Puss

2010-05-02 @ 21:49:07
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: seema

måste seja, att ett + i kanten är att du går in och skriver (emmelanåt) till dina läsare. och svarar om deras undringar/kommentarer. stort + i kanten för mej iaf. inte alla som gör det liksom :)

2010-05-20 @ 16:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0