Tända ljus i mörkret.

Det har jag här i vardagsrummet just nu, mysigt!

Ikväll har jag lagt ihop lite saker till pappa, som kort, en liten överraskning osv. Ska köpa med lite tidningar och snus till honom imorgon också :) Lämnade en kortlek till honom så nu bannemej ska jag slå honom i något kortspel imorgon :D hehe. Tänkte jag skulle ta med min bror men han lyser med sin frånvaro. Får ringa honom imorgon.
Vad jag inte gjorde idag var att sola, vi tar det på torsdag istället. Eftersom vi drog ut tiden hos mormor idag kände jag att de blev så stressigt så vi skippade det och spillde endel tid på stan istället innan de blev att hälsa på pappa. Och vad jag fick med mig hem hittar ni i ett inlägg längre ner.

Men nu tror jag bannimej att jag ska lägga mig i sängen och kolla på tv med älskling. Varit en känslofylld dag idag så vila behövs. Imorgon ska jag starta dagen med en låååång dusch, aldrig fel.

Kan bjuda på lite PLUTTIGA bilder:




Hahaha, hittade lite gammal bilder. Liten jag såg ut :P Och det är ju tur att man såg så glad ut på den sista bilden. Fast jag kommer ihåg att jag var väldigt lycklig vid det tillfället, tro det eller ej.


/Linda


Kommentarer
Postat av: emma

Haha vad liten :D ! jag ska sola imorgon jag, och på fredag o söndag ;)

2010-05-18 @ 11:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0