South Park

Soul Plane va en rolig film faktiskt, snooop är med i filmen och gör en fin instats som pilot. Eller? haha. Ah den är se-värd! Gosade på älskling och hade mysigt,  mumsade även på Marie kex som jag fått kärlek på igen. För ganska många årsedan fick jag en big crush på dessa kakor. Det var mitt levnadsbröd på träningarna förr :P "Linda och Marie-kexen". Nu låter det mer "Linda och sina hamburgare" hah. Nu blev det kanske lite djupt här för lite kex. Vi kan ju iaf konstatera att de är jäkligt goda.

Ligger i soffan nu med lite tända ljus i fönstret och på bordet, kollar på South Park. 4 avsnitt i rad nu. Hur bra som helst de. Efter det blir det att trilla i säng. Är inte trött alls men får hoppas att jag blir tröttare i sista programmet :P hehe. Bara för de så gäspa jag nu, men fortf. falsk alarm.

POPCORN ELLER CHIPS?
Vad föredrar ni?
Jag tror jag ska ta mig en frukt faktiskt, eller kanske popcorn. Det är ju jäkligt göttans det med, ibalnd. Vi får välla ses.


Nu ska jag återgå till tittandet. Kan bjuda på en bild som togs i gbg i somras när vi (KICK) hade spelning på en mässa. Samma dag åkte vi vidare till Halmstad och spelade in senaste låten Jag tar dig. Dit ska vi snart igen och spela in vår kommande låt. Ska bli kul! :)




//Linda


Kommentarer
Postat av: mamma

Söta tjejer : )

2010-05-03 @ 09:50:16
Postat av: P

Popcorn och chips e lika göttigt och riktigt smaskigt ihop, hårda chips med lite mjuka popcorn. Fint det serru ;)

2010-05-03 @ 22:18:05
Postat av: ida

skruttibang bang, jag såg bilderna på fejjan, är elena back on track eller bara tillsvidare tillbaka i kick?? <3dig

2010-05-04 @ 21:31:05
URL: http://idapida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0