Midnatt.

Kick-ass va faktiskt väldigt bra tycker jag. Den va lite häftig och hade nog varit rätt kul för barn, om det inte hade varit så mycket blod i den. Så med allt som var i filmen är den ju inte att rekomendera för små sötingar. Den låg på en nivå någonstans mellan barn, eller ungdommar och vuxna tycker jag. Men den är absolut sevärd :)

Nu kikar vi på någon annan film som jag inte vet namnet på. Handlar om en polis som ballar ur typ. Precis satt på den så får se om den är bra eller inte. Efter filmen ska jag kolla älsklings hals igen. Nyss känt lite på den och han känner sig lite tjock i halsen. Svårt för att svälja så han kanske har halsfluss. Blir det värre får vi väl åka in till sjukan och se om de kan ge honom något så svullnaden går ner lite. Får se hur det går, han skulle åka till vårdcentralen imorgon annars. Stackarn.

Just ja, jag skulle ju berätta om nästa lilla "omvandling" (pyssel). Jag ska fixa en till tröja/topp, blir lite på en svart 3kvarts ärmad topp, tror de kommer bli bra och snyggt faktiskt. Lägger ut för och efterbilder på hur det blir som tidigare. Förmodligen sätter jag mig och fixar med det imorgon kväll efter träningen. Pyssel är en go sysselsättning. Lugn och ro :)

Nu börjar han balla ur i filmen här. Måste kolla.

Slänger in min Film Time bild för att..
vettefan egenltigen, men här är den (som i tidigare inlägg).



//Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0