Sur som en hallonpaj.

Jag har nyss ätit en liten bit av hallonpaj med vaniljvisp. Ligger i soffan och kollar på kvällens film på tv3 (som jag skrev förut). Idag har det varit en jobbig dag med detta jäkla humöret. Små saker spelar in som om de vore världskrig. Att samtidigt då bli påminnen om att man är sur är inte den bästa medicinen för det gör en ju bara mer sur. Jaja det går över men ibland måste något eller ingenting bara få komma ut. Och det har det gjort lite idag. Vet inte varför jag vart så känslig idag för små ords motgångar :S Sur/ledsen-Linda har det iaf varit idag.

Tror Kristoffer håller på att ordna en film som vi ska se sen. Ska krypa ner i hans famn och slå han lite på armen och säga att han får sluta reta upp mig med att säga att jag är sur, om jag är sur behöver han ju inte påminna mig om det :P Sur som en hallonpaj, men precis som hallonpaj är jag väldigt go' med! ;) Men jaaa nog om det nu.

Ska iaf bli skönt att få krypa ner i hans famn och bara få känna att jag är hemma.




Älskar dig hjärtat!


//Linda


UPDATE: nej jag har inte läst och härmat en viss person. Konstigt nog skrev vi nästan likadant om en viss sak. Så kan det tydligen va. Jaja, då vet ni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0