Dryg-Linda.

Jag är lite dryg. Trodde jag skulle kunna ha det jag ska sälja uppe på bloggen vid den här tiden, men tyvärr har jag drygat och pluggat text istället. Vilket också är viktigt då vi snart ska iväg och spela in en ny låt. Ska bli kul att stå i studion igen faktiskt. Va ju trots allt ett tag sen :) Ska bli väldigt kul att höra hur låten kommer låta med våra röster. Vi får hoppas det blir bra ;)

Jag vet inte om jag hinner få in de grejer som ska säljas idag. I värsta fall får de komma upp imorgon här på dagen eller om jag faktiskt rycker tag i mig själv strax och letar upp allt och tar kort och lägger in. Det borde jag faktiskt hinna. Ah, vi får se.

Brukar ni eller skulle ni kunna tänka er att handla från exempelvis en blogg, tradera, blocket? Isf, har det någon betydelse för just dig om saken är ny eller begagnad? (självklart ska varan vara i bra skick även som begagnad tycker jag.) 

SKRIV GÄRNA OCH BERÄTTA
 hur du tänker när du handlar eller hur du skulle tänka om du skulle börja handla!



Shopping, shopping ;)


/Linda


Kommentarer
Postat av: Emmelist

ska verkligen kolla in de du ska sälja. vi har ju samma smak som sagt ;D



absolut! hoppas den koftan blir rätt i storleken..så snygg :D

2010-05-26 @ 23:04:56
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: seema

hehe.. du är rolig du dryg-linda ;)



jag vet inte om jag köper nåt, men det är roligt å kolla in vad du har ju :) hehe. kollade på videobloggen med kick... härlig dialekt du har :)



ha det nice nu linda.. ser fram emot att kolla in grejset som du ska lägga upp imön.. vore rätt coolt, att köpa nåt som äns favo, har haft liksom.. hehe. men men.. ganska kröngligt å köpa saker på nätet me ju ;p hehe. enklare att gå in i en butiks ju. men som sagt, får se. avgör ju, vad det är för nåt liksom. kul och kolla in bara liksom :) hoppas du får sålt något iaf :) jag kan seja det.. det är inte helt lätt. men kanske inte har den rätta känslan för att liksom, hehe. jag säljer barnkläder, och provade att lägga upp det på tradera eller blocket. och det gick inte nåt vidare bra. ligger fortfarande kvar nån annons på gneta galten, och hittils har bara en hört av sej, som bangade i sista secunden, tyvär!! tradigt när man inte får sålt nåt liksom.. mm.. drygt! men men.. hehe. får väl hoppas att man får sålt det nån gång då, hehe =)



ha det gott iaf!! hej hej...

2010-05-27 @ 01:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0