Bloppis!

Är du sugen på något nytt till din garderob, eller kanske vill överraska din flickvän med något nytt (ev. begagnat)? Jag har valt ut lite smått just nu från mina garderober och lägger ut dem här i första hand för att se om någon av er är intresserade. Priserna jag lägger ut går självklart att disskutera. Jag kan dock inte lova att jag kommer göra något på priset. Beror helt och hållet på vad det är för sak du är intresserad av. Frakten står köparen för (frakten brukar aldrig vara speciellt dyr). Har du några frågor eller om ni vill se fler bilder på varan ni är intresserad av, går det bra att kontakta mig via mail: [email protected]

VÄLKOMNA!

1.
Har ni hörttalas om märket Tiffany o. co.? Det är ett stort silver märke och ganska dyrt som finns världen om. Tror dock inte det finns något i sverige? Iaf så är det ett mycket bra märke och det bärs av väldigt många kändisar i USA. Om ni sett på tvn när folk köper vigselringar så är det ofta på en Tiffany Affär.

Jag ska sälja mina otroligt söta örhängen - Tiffany hjärtan. Mitt pris: 300kr (ask + tiffanypåse medföljer)


Jag har insett att jag köper likadana saker ibland och nu får jag väl förstå att jag inte behöver allt i dubbla öppsättning. Så lite saker som kommer nu är halvorna av mina dubbel-köp!

2. Alla gillar vi väl de populära gladiator sandalerna som återkommer varje år. Jag tycker de är grymt snygga i alla former och färger.

Ett par svarta, helt nya (garanterar: aldrig använda) sandaler. Högre vid fotleden vilket gör att de blir snyggare att ha till kjol eller shorts. Strl: 38, passar även 39:or bra! Nypris: 700kr,  Mitt pris: 550Kr




att ha både i vardagen och på fest. Dessa hittade jag  i min garderob som ett "dubbel-köp". Alltså hade jag två par, så ett par ska bort. Självklart de nyaste.

Sandaler med kilklack, spänne med gummiband i ena sidan bak vid hälen (vilket gör att spännet bak blir bekvämare att ha på sig). Använda 1 gång, EJ slitna, som nya. Strl: 38, men passar även 37:or.
Nypris: 299Kr,  Mitt pris: 180Kr

SÅLD!




Hört talas om märket Etnies? Det är främst ett skate märke men de har även lite annat också. Det jag ska sälja är ett par tygskor i Etnies. Passar både killar och tjejer. Dock killar med lite mindre fötter ;)

Etnies tygskor med tygdekor på sidor. Skosnören med annan färg medföljer, lappar sitter kvar, skor alltså helt nya (Garanterar: aldrig använda) Strl: 38, passar även en som har 37. Nypris: 999kr  Mitt pris: 600kr



5. Vi kan väl fortsätta med ett par skor till.

Det är ett helt nytt par av "skinn" skor (alltså inte äkta skinn). Jag har dem i flera färger och de är helt underbara att gå i. Passar bra nu på vårkanten när kvällarna fortfarande är kyliga och fötterna inte vill vistas ute i ett par för luftiga skor ännu. Strl: 38. Nypris: 249kr,  Mitt Pris: 140kr.


6. Det är ju mycket populärt med Mc jackor, mc tröjor osv. Jag har två st mc tröjor och 1 av dem hade jag tänkt göra mig av med.

Mc tröja i mjukt och väldigt behagligt tyg. Den är köpt på barnavdelningen på Lindex men är i storleken som en xs/s. Den är ganska kort i midjan så den är super snygg att ha över ett vanligt bas linne eller något annat snyggt. Mycket uppskattad tröja. Nypris: 279kr, Mitt pris: 130kr



7. Alla vill vi väl ha något snyggt men enkelt runt halsen en kylig kväll. Det har blivit en stor accessoar att ha sjal/halsduk.

Jag säljer nu en helt oanvänd vit sjal med guld detaljer i. Mycket snygg att ha till en jeans, skinn eller tunn vårjacka. Nypris: 179kr, Mitt Pris: 60kr



8. Kavajer är något som är väldigt stiligt och väldigt snyggt till jeans, leggins, shorts, kjolar.. Ja you name it. Jag hittade en kavaj som är riktigt läcker med tryck osv. Stilen på den är "slit"-stil med silvertryck. Den är riktigt läcker.

Svart, begagnad kavaj med snygga slit, silver detaljer. Väldigt rockig och mycket mycket snygg till slitna jeans eller häftiga leggins (för er som vill ha långbyxor till, annars kan man ju sätta till vad man vill) för att få den där rockiga stilen. Strl: S, något insydd i midjan men passar en XS och S. Nypris: 559kr,  Mitt Pris: 200kr


9. Skjortor är något jag har fullt av i min garderob så jag valde ut en vanlig vit skjorta att sälja då jag har flera st vita på lager om man säger så.

Vit figursydd skjorta, väldigt behagligt tyg, använd endast 1 gånge (då jag som sagt har massa fler). strl: 34. Nypris: 229kr   Mitt Pris: 60kr


10. Jag har letat fram en skinnjacka som jag ska sälja. Skinnjackor är ju hur populära och fram för allt sköna och snygga att ha på sig. En skinnjacka är lätt att styla själv om man vill ha på kedjor och nitar ist för att betela bra många hundra lappar än vad det egentligen behövs.

Skinnjackan jag ska sälja är splitter NY (garanterar: aldrig använd) Den är i ett relativt mjukt skinn men med bra stadga i. Det är en populär modell som bärs av många kändisar (sett i tidningar) Jackan har en tuff design och passar på alla människor oavsett stil. Strl: XS, men passar även en S. Nypris: 1400kr,  Mitt pris: 700kr



Detta var då allt jag hade att sälja för idag! Hoppas ni hittade något som föll er i smaken. Som sagt, är ni intresserade, har frågor eller vill göra en snabb affär, Maila mig till [email protected] . Glöm inte, priserna går att disskutera, till en viss gräns!

Hoppas just du och jag hörs snart! :)

Ha en jättebra dag!
Ikväll ska jag på Karlstad's premiär av SATC2, ska bli underbart att se den! :)


/Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0