Världspremiär!! - And i like it ;)

Han har gjort det igen!
Jag gillade verkligen filmen. Dock tror jag att det väger upp lite med att jag är så himla nerkärad i Johnny Depp som skådespelare. Älskar hur han spelar sina roller och allt. Men Alice in Wonderland är att rekomendera för de med humor innanför pannbenet ;) Hehe. Har vi inte alla de? :) Jag tycker den får 5 av 5. Den är både rolig och spännande på samma gång. Kanske en aning förutsägbar, men vilka filmer är inte det. Jag tycker verkligen den är se värd iaf! Tim Burton och Johnny Depp har gjort det igen!





Jag köpte en vårjacka till idag. Köpte ju en för några veckor sedan och har även min sjukt sköna skinnjacka. Idag fick det bli en grå som kommer va riktigt läcker till ett par snygga jeans/lackleggins och någon snygg t-shirt eller linne. Till det ett par heta skor och en snygg väska. Oh ja, vi gillar det i bott!
Fick en film idag av mamma,
Luftslottet som sprängdes! Så nu har jag hela triologin och det är bra det! Mycket bra triologi som nu dessutom ska börja gå som serie på TVn. Millenium ni vet? Det ska tydligen vara med saker där som inte är med i filmerna så det får man ju inte missa. Måste inhandla en inspelningsbar dvd känner ja. Sånt här måste man ju föreviga (om det nu är bra då, men det tvivlar jag inte en sekund på).

Fick hem ett jäkla skal idag jag köpt på tradera. Det va inte alls så snyggt som på bilden, eller klart det va fint men det va inte samma färg eller något. Jag skulle ha ett guld och fick hem ett rosa? Pärlorna är ditsatta med något sillikon liknande lim så de är ganska lätt att dra bort. Dessutom var några pärlora borta redan. Går ju att köpa nya och limma på. Hur som helst så ska jag inte ha det utan väntar på ett annat. Ett gult Ed Hardy skal, som jag jagat jag vet inte hur länge. Ska även beställa ett rosa nu tänkte jag OCH ett annat tjusigt med massa pärlor på. Tror jag ska ta med pärlor på eller om jag kanske bara ska ta ett glittrigt? Aah vi får se. Någon kanske vill ha skalet jag fick hem idag? Om ni är intresserade kan ni skriva så skickar jag bilder till er på skalet. Det är ett gulligt och fint skal, men inget för mig. Kan ju lika gärna göra nytta hos någon annan, och någon som kanske vill pilla med lite pärlor på de. Finns ju billiga att köpa och klistra på, på de få ställen de behövs. (skalet är värt mellan 350-450kr då det finns att beställa på internet)

Jaja, nu ska jag greja med lite annat här. Hörs sen.

// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0