Vålberg

Nyligen anlänt till vålberg. Älsklingen var dock inte hemma, men han kommer sen. Han är och kollar på hockey hos Tommy tror jag.

Idag har jag varit på stan och fikat med Josse, Emelie, Elena och hennes bebis My. Det var mycket trevligt! Senare kom Carro och då blev det lite spring i affärer. Jag köpte... Inte ett skit! Nästan så jag är lite stolt faktiskt. Brukar ju alltid blir med en påse hem, eller två.. ibland tre.. eller fler. Ja ni vet ju hur det där är. När man väl börjar är det svårt att sluta. Efter lite spring på stan blev det Bergvik. Inget köp där heller. Va mest kul att kika lite. Josse gick "en sån skulle jag vilja ha" Jag- en sån har jag.. Josse "åh en sån.." Jag- jag har en sån. Då undrar man om man har lika smak eller om jag bara shoppat ganska mycket den senaste tiden? Både och kanske. Jaja, nog om det drabblet.

Åkte hemåt med suget efter en pizza.. så en pizza fick följa med hem. Det var jag värd! Nu vill jag att klockan ska gå så jag kan ringa Iza och kolla hur allt går ang. söndagen. Hoppas verkligen på det bästa. Kommer bli riktigt arg om inte detta löser sig! Men det måste det göra!

Nu ska jag se på tv!


//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0