Shopping

Har ju lovat att visa lite vad jag shoppat men drygat ut på det en längre tid. Men nu tänkte jag visa lite av vad jag köpt den senaste tiden. Som jag skrev i inlägget förut så är det inte allt, men endel av kakan är det iaf.



Klicka på bilderna!!


1. 2. 3. 
4. 5. 6. 
7. 8. 9. 
10. 11. 12.



1: två stickade oversize tröjor från gina (storlek L) De va så jäkla korta i midian annars. Kommer bli grymt snygga och sköna och ha på sommarkvällarna.

2: Gullig sommarklänning från Gina. Band att knyta under brösten i samma färg/mönster som kjolen. Kommer bli snyggt att ta på lite snygga armband och tunnare skärp med nitar och sånt.

3: Kavaj, inte världens bästa bild men den är iaf väldigt söt. Letar efter en längre variant också. Någon som har tips? Ska kika massa imorgon efter en längre. Kan va skönt att ha både och.

4: Tröja från Vero Moda, helt uuuunderbar är den! Vår/sommarjacka från H&M, kommer bli skitsnygg till sommaren. Tänk med något snyggt linne och ett par tajta shorts, mmm me like! Jeans från H&M, jättesköna jeans med lite slitna ben. Ska kanske slitas mer. Får se hur jag gör med den saken. Här ser ni även endel av spegeln jag köpte för någon månadsen. Köpte en till ni får se någon annan gång.

5: Skor från DNA, gav endast 200 spänn. Hur bra som helst, sköna som fan är de med. Snygga som hell till Jeans. Ha oknutna och någon stor tröja till, som den från vero moda. Aah riktigt nice iaf!!

6: Ett gult linne från gina. Blir fint till sommaren de med några snygga leggins och lite nitar och snygga armband, eller bara till en avslappnad outfit. På bilden ser ni även en svart spets body. Skitsnygg är den!!

7: En grå kort väst från Vero Moda. Riktigt snygg till både jeans eller klänning. Mycket nice.

8: En rutig vårjacka från H&M. Skön sak att ha en vardag med avslappnad outfit eller spetsa till med snygga klackar och andra accessoarer.

9: Snygga skor med nitar. Köpt på DNA för endast 208 kr. Rea Rea Rea. De är riktigt snygga till nästan vad som helst.

10: Linne från Vero Moda. Är som hängsleremmar till axelband, korsat i ryggen som ni ser. RIKTIGT gött linne faktiskt. Mycket skönt material. Snyggt som attans till både byxor och shorts.

11. Skjorta, jättesöt med knappar och ett tunnt snöre att knyta baktill. Nu endast 100kr på H&M, den är riktigt fin faktiskt!

12: En tröja som är från H&M, nu även den endast 100kr. Det är en halvslapp topp med 3 kvarts ärmar, runt nacke och hals är det en tjock rad med paljetter som möts vid brösten och bildar en "ytlig" rosett. Jättesöt att ha till ett par snygga mörka jeans eller svarta byxor. Lite vardags glamour.



Ja det var väl det jag bjöd på nu. Kan säga att jag har väl 8 till par skor jag inhandlat under de senaste två månaderna. Mycket mer kläder och även, mobil och allt det tekniska jag skirvit om de senaste dagarna. Har blivit endel shopping. Ibland känner man nästan att man måste köpa ngt för köpandets skull. Inte bra. Meeen jag kan lägga band på mig också om det är så och det har jag gjort ett antal ggr. Speciellt med skor :P Och ja, vissa kläder också. Nej nu ska jag sova. Godnatt.


//Linda


Kommentarer
Postat av: P

Kul med lite bilder, mer sånt :)

2010-03-07 @ 01:50:39
Postat av: seema

out-fit nr.10 tycker jag va finast på dig =)



shit snyggt linne, vad köpte du det?

2010-07-30 @ 12:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0