Next motherfucker's gonna get my metal!

Söt liten röst i en låt de, hehe!

Sitter i soffan och glor på tv och känner mig sliten, men är inte direjkt trött. Ska klunka lite cola för det är jag mycket sugen på. Dumma söta dricka som är för god. Jag tänkte ju för ett tag sen att jag skulle sluta med att dricka så jättemycket cola. Trappa ner lite dels för att jag har sån dålig emalj på tänderna. De må sitta jäkligt fint i käften (förutom en som är aingens sne. Ja jag är stolt som har näst intill perfekt placering på tänderna och aldrig haft tandställning) men emaljen är inte den bästa. Är det något jag kan ärva? Isf är det ju mina kära föräldrars fel :P hehe. Nej men, inte så bra att låta tänderna ta vilken styrk som helst oavsett borstandet osv. Dock ska jag väl erkänna att det med trappa ner på cola och även godis som jag sa i samma veva där, va väl mest för att jag skulle försöka få bort min lilla kula jag har på min mage sen alla år tillbaka. Jag har nämligen fått för mig att det är en socker-mage som det faktiskt så fint heter. Dock läste jag eller om det va någon som sa det kanske, att man ska sluta med socker helt. Ja det kan tänkas lite halvt lätt så när man tänker på godis och sånt. Men det är ju för fan socker i ALLT. Mat och hela köret :P Känner att det inte är så lätt att skippa ALLT socker för att få snabbast resultat (med träning på de då).

Jag känner dock nu att jag kan leva med min lilla kula, just nu iaf. Dock skulle jag vilja få fastare mage, ja och resterande av kroppen med, trots att jag är ganska liten som folk så gärna vill kasta i ansiktet på mig när jag säger något :P Jo visst, säger som jag sa till en arbetskollega, nog är jag kanske liten och plutt i kroppen, men shaka ass och kropp, de kan jag. Hoppa så skakar det ett tag, haha. Okej nu låter det bra mycket värre än vad det är :P haha. Men ni vet ju hur det där är med finpetning på sin egen kropp. Jag tror fanimej jag har fått större armar sen vi drog igång ordenltigt med cheerleadingen igen. Är det muskler eller är det pizza? Jag ser ju muskelkulan på arman så klart!... när jag spänner :P Men jag vill inte va ett muskelberg, skulle verkligen inte passa mig :P Tror inte jag iaf. Dessutom tycker jag lagomt är bäst! På med destomer tatueringar ist :) Gillar jag :) Men men, mycket snack blev det om socker och dittan och dattan för ett glas cola. Se vad man kan skena iväg när man väl nämner en liten sak :P

När vi ändå pratar om socker och träningar och sånt. Mamma hade beställt hem det där Zumba, och det ska tydligen vara svinkul och det får man ju fina former av? Hon tyckte verkligen att jag skulle testa det så det ska jag göra någon dag. Kan ju bli kul att se hur mycket jag gör bort mig eller hur mycket jag briljerar med mina moves :P haha. Kan bli intressant!

// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0