Jag erkänner!

Jag har fått ett litet återfall på T H. Har inte lyssnat på dem på bra länge men nu har jag hittat mig själv nynna på några av deras nya låtar, som ex: Hey You, Instant Karma, Noise, Darkside of the sun.. Ja det är väl kanske dom jag lyssnar på. Riktigt trall vänliga faktikst. Ni borde testa att lyssna på dem. Även fast ni kanske inte gillar dem. De har ju ändrat lite stuk på sin musik. Vissa är sämre, vissa är bättre. Men men, dessa är lite örongodis faktiskt!
NOOOOIES! är förövrigt ett svenskt band vilket jag tror många vet, de stavar dock Noice. Mycket bra band faktiskt. Får sommarkänslor och minnen när jag lyssnar på dem. Bra skit!

Idag vaknade jag inte allt för pigg och mycket huvudvärk. Ställde in tatueringstiden jag hade hos min käraste's bror. Eller hur säger man? Jaja, hur som så blev det in till bergvik med Krikke och Jonas och skulle kolla efter litte. Ja det blev storhandling för rikaste jonas. Skulle kunnat iaf. Även Krikke slog på stort.. kunde ha gjort. Det blev iaf en hylla på IKEA till hans filmer :) Så skulle vi slå våra rumpor ihop så har vi fyra lika hyllor. Alltid bra för filmerna! Jag skulle behöva köpa en tredje men har ingen plats för det och det blir obalans i rummet :P Haha. (kikar runt..) nee, jag har fan ingen plats för en till just nu. Jaja. Filmerna ligger lika bra i lådan som att stå i en hylla. Blev iaf mat och huvudvärken släppte lite. Hem och tog lite alvedon och ner till stan och mötte Carro, Sandra och Louise. Längesen man såg Louise. Blev hem till sandra på kaffe där Carro flirta (knappt) med någon snöskottare som hon kallade de. Stack ut en kopp genom fönstret så denne mannen också fick sig en kopp. Sandra som är så trevlig sticker ut huvudet och för en lång konversation med honom, fick reda på det ena och det andra. Jag i min tur satt bara och skratta åt Carro som va generad mest, haha. Jaja, en liten promenix med Milton sen drog jag hem. Nu ska jag klistra fast ett papper i handen på mig då jag lyckats glömma det två dagar nu.

Nej fan, om man skulle göra lite nytta kanske. Kan ju skriva om min händelserika dag senare ikväll. Förmodligen kommer inlägget bli ganska tomt, tror nämligen inte det händer så mycket rockigt idag. Ska sms:a/ringa Sofie K och se hur det går med henne, om hon överlevde efter att jag satt på henne, haha. Rolig den bruden må jag säga :P

// Linda

Kommentarer
Postat av: mamma

det är nog din svåger du ska säga inte din bror såvida inte rasmus tatuerar ha ha

2010-03-14 @ 08:29:14
Postat av: Linda

Men jag skrev ju min kärestes's bror :p alltså krikkes bror :p

2010-03-14 @ 14:20:53
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0