Film och popcorn

Funderar på att leta upp någon rolig komedi att se på och dra till med lite popcorn. Finns även lite godis kvar från igår. Jag och K är ganska duktiga på att köpa godis men sällan äta upp allt. Inte jag iaf. Åh kikade ner i påsen nu och älskling har lämnat de jäääätte sura flaskorna, mumms :)

Har ni tips på bra filmer man kan dra hem? Jag kan ge er ett tips. Krikke och jag drog iväg till macken igår så han fick köpa en film han ville ha. Den va svin bra!! Filmen heter Law Abiding Citizen. SE DEN! Igår efter den filmen drog vi på Gran Torino, också jättebra film. Va så skönt att ha hjärtat här igår. Somnade in skönt när han var här. Gosigt de.

Imorgon mina damer och herrar är det dags att köpa solkort. Snackade med en kompis förut som hade köpt ett och ja det är dags för mig med. Har väl någon gång kvar på gamla solkortet men blir att köpa ett nytt imorgon ändå. Jag har inte riktigt bestämt mig för vart än bara, men tror kanske jag vet. Brukar sola på Free sun, men tror jag ska ta badhuset nu. Min kära tösevän köpte där så dår har man ju någon att gå dit med och töla med på vägen om man känner för det :P Slipper man åka in till stan också för att sola. Jaja vi får se vart det blir. Ska iaf bli gött att få lägga sig i lite varma solarium och hoppas på lite färg iaf :P Haha. Det tar ju emot liiite efter vad man fått höra om solarium och små orenheter men vafan, skitsamma. Får ju inte lyssna på allt :P haha.

Nej, nu ska jag se om jag hittar någon film här.


Blälääälälälälääää, that's the way on a late night.

(jag har shoppat mer på senare dagar! Lägger in bilder sen om jag orkar.)

// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0