Det är taget!

Idag när jag och Krikke va på bergvik så gick vi in på bl.a. Siba.
Ut där ifrån kom jag med två saker i en kasse. Jag köpte på mig en extern hårddisk och en Cooling Pad. Cooling Pad:en ska göra att min dator inte blir så jäkla varm och stänger av sig. Än så länge lever datorn men den är ganska varm ändå. Jag hoppas det hjälper iaf annars har jag slängt 249kr i sjön :P Fick iaf tag på en bra och dessutom lite tjusig (enligt mig) extern hårddisk, (tjusig? -->) eftersom den går ihop med mina blanka "tv möbler" jag har, bänk och hylla från IKEA, super bra juu!

På tal om IKEA sitter jag nu och kikar på deras hemsida efter ett lågt lågt litet bord eller pall. Nu när jag satte i hårddisken och så, så insåg jag ganska snabbt att jag behöver en liten snygg pall under min spegel där jag kan ha hårddisken + cooling pad med datorn på (när jag ej använder datorn) Den skulle stå bra där under spegeln på en pall då det är nära till sängen och det är ju oftast där jag sitter med datorn.

Nej nu ska jag försöka hitta en liten gullig pall eller liknande, (lägger in bild senare om jag hittar någon jag gillar)
sen lägga in resten av alla nr jag ej orkat lägga in i mobilen ännu. Säger bara en sak, iphone är något att älska fanimej. Trodde jag skulle gilla den starkt, men inte så mycket som jag faktiskt gör. Håller med Krikke, ska aldrig mer skaffa mig en mobil med knappar. iPhonen är underbar :P haha.
(okej, jag är fortf kär i sådana mobilen du drar upp på långsidan så ett tangentbord kommer fram. Gillat dom mobilerna sen jag såg dem i filmer för flera år sedan och nu kommer det ju ut massa nya modeller, dock är modellerna i USA lite häftigare än de som finns i Sverige, tycker jag då. Men men jag kommer absolut hålla mig till iphonen, som jag tror nu iaf!)


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0