Träna.

Jag har lust att börja träna, inte bara cheerleading utan annat också. Komma i form lite vore ju inga fel. Sen så tror jag min kropp skulle behöva det efter all skit jag stoppar i mig, haha. Frågan är ju bara om jag skulle dra tummen ur röven och göra det. Det skulle jag nog om jag har någon att träna med. Skulle ju kunna träna med Johanna men hon ska ju snart ha bebben så hon blir nog lugn, ja en liten stund iaf efter förlossningen. Hon är jätteduktig och tränar de hon orkar och är i 8:e, snart 9:e månaden (eller om hon kanske är de nu redan?) Iaf är hon väldigt duktig tycker jag, och det är ju faktiskt bra för både henne och barnet!

Men träna, jo det vore något det!


/Linda


Kommentarer
Postat av: Emma

Köp sommarkort på friskis som jag och Tirra gjort :D 700 kr o då får man träna både pass och gym! Sen gäller det till 29 augusti :D

2010-06-21 @ 19:08:59
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: seema

Jag tror på dig Linda!

Du verkar inte va den typen som bara sejer en sak,och inte fullföljer det! Så jag tror deffenitivt på att du kommer igång m träningen! So prou(bevisa.vet ej hur det stavas,haha) it. Haha,näe då skoja bara. Men skulle bara seja,att jag tror på dej,hehe. Så du vet det :)

2010-06-21 @ 21:03:26
Postat av: LH

jobba på Linda du ska jobba och jobba tills du kan detlyck till ! mvh LH

2010-06-23 @ 11:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0