The Covenant

Det är en skräckis som jag ligger och kollar på just nu. Den är lite läskig sådär. Ser att den fått dåligt betyg men den är absolut bättre än bara 1 av 5, enligt mig. Den skulle nog få en 3:a iaf.

(Smyg åsikt: Se SHUTTER ISLAND Den filmen är Grym!!)

Beskrivn.: 

The covenant

Amerikansk skräck från 2006. Fem familjer slöt en pakt om tystnad 1692. Många år har förflutit sedan dess, men familjerna är fortfarande bundna av sitt ursprung och dess speciella krafter. En av familjerna tros ha dött ut, men fyra unga ättlingar får reda på att den femte familjen fortfarande existerar. Snart avslöjas hemligheter som hotar att bryta pakten som skyddat familjerna i hundratals år.

I rollerna: Steven Strait, Laura Ramsey, Sebastian Stan, Taylor Kitsch, Chace Crawford. Regi: Renny Harlin

Perfekt varahemmaochvasjuk-film tycker jag! Denna filmen slutar 00.55 och då ska jag knäppa över snabbt till 5:an för kl 00.45 börjar en film som heter Desperation, vilket är en thriller som kanske är bra. Dock har den fått dåligt betyg.

 Beskrivn.: 

Desperation

Amerikansk thriller från 2006. En sheriff i en småstad arresterar en brokig skara människor som snart kommer att få kämpa för sina liv.

I rollerna: Tom Skerritt, Steven Weber. Regi: Mick Garris

Nåja, vi får väl se om den verkar bra eller om jag byter kanal, eller kanske sätter på någon film som ligger här och vilar i hyllan. Vi får väl se vad som passar sig sen.


/Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0