?

Vad har ni gjort ikväll?


Själv har jag varit ute ett tag med min love, sedan åkte vi hem till Ida och Tommy och satt där och töla ett tag. Efter ett tag insåg vi att eftersom det var väldigt varmt åt oss va det vääääldigt varmt för lilla Acheron. Så jag och Krikke tog med honom på en promenad ner till älven så han fick plaska i och svalka av sig lite. Gött för lille busfröt det.

Lämnade Cheron och drog hem igen och då bakade vi paj som jag skrev om förut. Hallon/blåbärspaj blev det och gott va det! Slappade i soffan med lite popcorn också till D H. Vilket avslut? Vill ju veta vad Gabie och Bree pratar om, eller vad de pratar om fick vi ju veta, men vill veta hur Gabie tar det. Nåja.

Ida kom hit efter D H så vi satte oss och spelade lite spel, jag vann, vi valde ett nytt spel och krikke joina oss.. Jag vann igen. Förvånat? haha, nej men jag är fasen duktig på detta. Men att Disney filmer inte är Ida's grej har vi ju iaf kommit fram till idag när hon frågade om det var askungen på bilden. Den som var på bilden var Bell i Skönheten och Odjuret. Bell är brunett och Askungen är blond, på kortet stod även odjuret.. Ja, ni förstår vart jag vill komma. Hur som helst så va det trevligt att ha henne och Cheron här ett tag :)



Nu ska jag snart snosa ner mig under täcket och snart slumra om jag lyckas med det.

Godnatt på er!


/ Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0