You're lika a hot revolver

Jag är så trött gott folk så ojoj.. Käkade för en stund sedan och känns som jag inte behöver äta på bra länge nu. Nej fy va sleten jag känner mig, och dum som jag är får jag skylla mig själv för att jag inte va duktig igår på slutet av träningen så jaa nu har jag träningsvärk. Massa situps gjordes iaf, braiga mig som alltid vill att vi ska göra det, gött är det.

Blev både film, hockey och tv-spel igår med älsklingen. Först spelade vi lite skate spel, sen blev det hockey och film samtidigt. Gött att USA tog Canada då, okej jag erkänner, jag sa först "jag hejar nog på canada" (hockey "fantast" som jag är), älskling protesterar direkt och säger något fult och otrevligt ord om dem. Efter det löd mina ord "ååh va gött, USA leder" haha, inte lätt att falla för grupptryck ;) Filmen vi såg var Zombieland, rätt rolig faktiskt, ni som inte sett den borde se den, helt klart sevärd och mycket mer.
Håller faktiskt på med ett litet hemma projekt med musiken nu också, privat, så nu kommer min morbror sättas i arbete och skriva musik. Texter är på väg till mig. Har en som skriver åt mig just nu då jag själv inte känner mig stark nog i mina texter jag skrivit hittills. Men längre fram kommer det blir något jag skrivit helt själv. De texter som jag får nu är mina ord men inte jag som skrivit det, men jag har format dem hur jag vill ha dem, format dem med det bästa jag har. Så jaa, första kommer bli toffellåt, en låt till min älsk. Nervöst iband, man vill ju gärna att det ska bli bra. Men det jobbas på text och allt nu så vi får väl hoppas på det bästa. Som sagt så blir det iaf med mina ord, yr min synvinkel, vilket är det viktigaste för mig.
Nej, nog om det. Jag funderar på att dö en liten stund, skämtosido, vet inte varför jag är så sleten men gudanimejja säger jag baraaa..
Lägga mig i sängen och skata lite tror ja, fram med tv-spels dosan.


// Linda
Jag älskar dig Kristoffer,
glöm aldrig det baby.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0