Red stars

Ikväll har vi (jag, Ellen och Marcus) gått igenom hur vi ska göra videon, vart vi ska låna kläder och plats. Vi hoppas att detta kommer gå igenom, skulle va väldigt kul att spela in med de kläder och på sånt ställe vi tänkt oss. Kan bli riktigt grymt bra faktiskt, vi hoppas på det iaf ;) Så imorgon hoppas vi få tag på kläder. Ellen kommer ju dock hit så jäkla sent men man kanske hinner då ändå, annars får jag se om jag hittar stället så jag kan kika själv, men bästa vore om Ellen var med. Vi säker också en kille till en roll, jag hade ju velat ha med min prins, men han är ju tatuerad och töjning i öron osv osv (Det tycker jag om de :) ) och det ska inte vara sånt i denna videon, dock ska det spelas in en till video om några månader och då ska det vara "sådant" folk och då skulle jag vilja ha med honom. Dock tror jag inte han är så sugen på det, men vem vet, om han får ta med sig lite tatuerade kompisar osv så kanske han ställer upp ;D haha Men jaja, det märks.

Nu ligger jag inlindad i min underbara vita filt med röda stjärnor på, hur underbar och fin som helst! Gillar den massa. När jag då ligger här i min filt kikar jag på tv-rutan, och i den rutan visas Rena Rama Rolf, dvd 4. Happ, då har jag bara 3 avsnitt av 20 kvar att se, tråkigt. Får kolla efter fler dvd:er. Det är ju svinbra. När vi snackar tv-serier så va det längesen jag såg på tre kronor nu. Det är ju riktigt bra de. Får ta upp tittandet snart igen.


"Nisse pisse päron pung.. så dum, så dum, så dum!"

Sitter och kikar runt lite på internet, kom på förut vad jag önskar mig av krikke, riiiktigt fint va det. Gillar jag de! :) Jag har även kikat på en klocka i stan men jag vet inte vad den kostar riktigt. kostar nog 500-700 beroende på vart man köper och om man ska ha "diamanter" på eller ej. Finns i massa olika färger, tycker dom är svinsnygga. Försöker hitta bild på dem på internet.. Ska se här.. Nu hittade jag :)


Tror jag är sugen på en grön eller blå, dom färgerna sög jag åt mig på en gång :P Den svarta och den röda är också jäkligt snygg, men tror den blåa eller den gröna skulle falla mig bättre i smaken då jag vill ha en färgklick. Den oranga är också snygg, men den tror jag Johanna har :P Ah hur som, tycker dom är riktigt snygga faktiskt. En liten färgtouch sådär :) Härligt!! Nu skulle jag ju faktiskt kunna säga till svärmor att jag hittat något jag önskar mig, inte för att hon behöver köpa den, men då kan jag iaf säga "ha..ha, jag kom på ngt jag önskar mig ;)" Sötmammsen skakade ju litet i huvudet när jag sa till Ida att jag inte visste vad jag önskade mig ;) Haha. Nej ska visa mamsen inlägget så hon får läsa detta, Hej hej Nina ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kika klart på Rena Rama Rolfan tror jag!
Godnatt på er gott folk!


// Linda


Kommentarer
Postat av: Amelie :)

Jag har den svarta jet set klockan!

underbara är vad dom är :D

2010-01-11 @ 03:11:41
Postat av: Johanna

Har en liknande en oranga, men den är en tritoni och ser lte annorlunda ut :)

2010-01-11 @ 11:58:13
URL: http://johannadali.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag har en svart liknande med stenar runt uret. fast inte jetset då! :D

2010-01-11 @ 14:22:34
Postat av: Linah

Lycka till med videon!

Verkligen fin blogg :)

2010-01-11 @ 22:15:47
URL: http://toxicbell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0