Medium

Eller XL?
Nu är det Medium på tvn. Bara jag som tycker det är bra eller? Folk sitter ju och knarkar sitt Paradise Hotell vilket jag då inte funnit direkt roande. Men smaken är som baken, oftast delad iaf.

Idag har jag vart hos babe och om vi har sovit mycket. Jag agerade Mattelärare (en rätt så dålig dock) slutade med att jag somnade i en fotölj. Jag vaknade då efter ett tag och ser att min elev är bortsprungen från datorn och bordet. Visst han hade jobbat på och faktiskt fått hjälp av Peter. Men hallååååjj tänkte ja och fortsatte sedan tankarna med att min elev skolkar. Hittade honom i hans rum. Han är ju rätt smart ändå, han gjorde som läraren, sov (bra förebild jag va där). Bättre lärare som jag är går jag ju självklart efter min älsklings behov, jag la mig med andra ord brevid honom och somnade om jag också.

Efter ett tag vaknade jag lite smått av att det kom en bil och in stiger en kvinna i huset. I min förvåning va kvinnan blond, jag väntade mig en en 40+, in stiger en 30- dam. Min kära Ida kom för att hämta sin hund, självklart. Stackars Acheron tänkte jag då så som vi luggit här och sovit :P Men krikke hade ju vart vaken ett bra tag ändå eftersom han jobbat med matten. Jaja, slutet gott, allting gott.

Har kikat igenom bilder (ett antal gånger) från min och Ellens resa till magaluf som vi va iväg på för ett halvårsedan. Skulle ljuga om jag säger att jag inte saknar det. Saknar verkligen tränder och havet. Älskar att slänga mig i och plaska runt och bara må, hur underbart som helst! Jag vill ut och resa. Vill ta med babe på en resa till New York, Vegas, jaa lite olika ställen i USA, vill åka till grekland med han och hälsa på Niko, skulle vilja åka till karibien, thailand.. Jaa jag vill utomlands helt enkelt. Meen, längrefram.

Nu ska jag fixa iordning lite här. Film blir sen, och imorgon upp tidigt för dusch, fixa litte och sen åka ner till stan med systrarna Andersson. Blir fika och lite koll i affärer. Jag ska springa in på ur och penn och ta in några länkar på min underbart fina klocka jag fick av mina svärföräldrar :) Åh, jag måste visa vad jag fick av älskling också, i love :D

Min snygga klocka!



Detta fick jag av älsklingen min:

Älskar den, den va lite stor så ska sy in den lite, men annars,
hur bra som helst :)

Hur snygga som helst. Haha krikke sa dock en rolig sak
men jag gillar dem som fan :P hehe

Har hittat ett par byxor jag är sååå sugen på. Dock kostar dom ca 1400 och det är inget jag känner att jag har råd att kasta ut nu. Tror jag inte iaf. Får se vad mycket det blir i lön och vad mycket jag ska lägga undan. Kanske kanske att jag kan unna mig dem ;P hehe. Får välla se!

// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0