I love every piece of us!

Nej men hallå!
Sitter nu och kollar på Passangers med mamma. Såg den igår men mamma ville se den idag och den är ju jäkligt bra så de fick bli den igen. Se den ni som ej sett den. Inte den nyaste filmen direkt men bra är den.

Idag har jag varit på stan och fikat med mamma och Jessica. Fått presenter och lite sånt. Hur nöjd som helst blev jag med presenterna :) Vi satt bra länge och töla om allt mellan himmel och jord. Efter det blev det till maxi och handla lite och när jag kom hem blev det att laga mat, ah som jag skrev förut. Nu till filmen gjorde jag fruktsallad och blää va mätt jag blev. Ändå är jag sugen på något.. hmm, något sött dock, och en cigg.

Imorgon tänkte jag att jag skulle få med mig Ellen och testar kläder till videon men får ju inte tag på henne. Hon svarar ju inte. Men får försöka ringa henne imorgon och säga till henne att det måste bli fixat nununu och inte någon annan dag. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer imorgon. Jag skulle behöva städa men får panik på alla filmer jag inte har plats för i lådar och skit :P Ska kolla imorgon om de finns plats någon annanstans. Åh va tråkigt, vill göra något mer imorgon. Rastlös känner jag mig. Skulle vilja ha en träning imorgon, de hade varit gött.

Får kolla om Ida är hemma imorgon, kanske kan åka dit en sväng på en kopp kaffe eller något. Får ringa imorgon och kolla.
Men nu ska jag dra ut på en cigg med Dess i telen. Skriver kanske mer sen då, om jag har något mer att skriva om.


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0