Bad romance

..har fastnat i huvudet på mig, riktigt bra låt de. Får se va länge man lyssnar på den innan den dör ut i huvet på en. Jag lyssnar ju inte sönder låtar längre, så länge de inte finns på en skiva i bilen ungefär. Finns risk att man spelar sönder dem när man har dem i bilen faktiskt. Det känner nog de flesta igen. Jaojao.

Jag har så fruktansvärt tråkigt, samtidigt som jag är så jäkla sliten att jag inte orkar göra något. Jag leter efter en vinterjacka som verkar vara slut överallt, men har även en till i åtanke. Tänkte på en goose också men jag har ångrat mig ang det tror ja. Nog att de andra jackorna är liknande men ändå känns de tråkigt med en goose nu, och även om de jag funderar på kostar några tusen så kommer man ändå undan med några tusenlappar om man skulle köpt en ny goose. Så om man tänker på priset så blir det ju goare också. Lite mastigt med en 6-7 tusen om inte mer för en jacka. Visst självklart går de få tag på billigare men, neee. Hur som helst så jagar jag den där jackan, dock är de bara gjorde i S-XL i storlekar så jag måste in till stan imorgon och prova en S jacka och se hur stor skillnad det är från en XS. Måste maila affär eller någon som har sådan jacka och se hur de är i storleken. Töligt att skicka efter en S jacka så är den stor i storleken när jag är van XS jackor. Haha vilka problem jag har :P Blir nog bra. 

Jag fyller 22 om 1 vecka + några dagar..  22... Sjukt va tiden går och gammal man blir, haha. Själv kände jag inte riktigt att jag har tid att fylla 22 nu. Tycker att jag har mycket att göra innan dess. Typ flytta, starta eget företag eller få annat jobb, tatuera mig mer, nej okej kom inte på något vettigt.. Men ja ni vet, sånt man likagärna kan göra efter att man fyllt. Men fan 22.. Det är ju lite iaf. Känns inte som de va längesen man fyllde 18.. Jo faktiskt. Äh jag bara svamlar. Ska ut och ta en rök nu och sen dra på en film eller något. Boooooring..



// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0