A movie star

Jag undrar hur det skulle va att vara en filmstjärna? Det är nog rätt kul, även om det är mycket stress, jobbiga stunder så kan jag inte låta bli att tycka det skulle vara roligt och intressant att testa, testa något seriöst. Mjaa, tänk om man skulle ta och bli en move star? ;) Eller rockstjärna, de gillar vi.

Satt på sjukan förut med Krikke, Nikos och Mäki. Haha fasiken va vi skratta åt mäki, han har ju så roligt tänkande ibland så de fins inte :P Skulle fylla i en blankett om datum och tid, han skriver 31/11 när vi sagt gång på gång att de är den 1:a jan eftersom de va nyår igår :P haha. Tid då? Jo han skriver inge klockslag utan han skrver "idag". Hahah smart grabb, slutade med att jag och krikke fyllde i blanketten. Vilket senare resulterade i att det ej hade behövts då de tog så förbannat lång tid (okej vi satt i ca 2 timmar) så vi sket it och drog till mc.donalds och köpte mat ist och åkte sen hem till vålberg.

Så nu sitter jag och glor på tv och funderar på vem det är som inte kan sluta att ringa till Krikke, han sover och vägrar svara iaf. Sova.. Det va nära att jag somnade på krikke förut när vi kollade på Mr Bean, uuh va trött i ögonen jag var, det är jag nu med men det är en bra film på tvn snart som jag vill se. Får krypa ner brevid älsk och glo litte, men först en tur till köket och hämta cola.


Hoppas ni hade en bra nyår med trevligt sällskap. Det hade jag trots lite tjaffs mellan folk, men det slutade ju bra så :) Men gott nytt år då, hoppas ni får en bra start!


// Linda
Varit förlovad i 2 månader nu
den 1:a, med världens bästa älsk!!
:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0