2012.

Sitter hos älskling nu och har nästan nyss kommit hit. Varit hos Tommy och Ida och sett filmen 2012. Det var ju ingen överdriven film då? Jag tyckte väl att den var helt okej, men ärligt.. haha ah nej, den va bra men ändå sämst på ett sätt. Ja ni som sett den vet ju. Ni som inte sett den tycker jag ska se den, när ni inte har något annat för er ön att se in i väggen, fanns ju en rolig figur med i filmen iaf och jaa man blev faktiskt lite medryckt och svett där ett tag, eller ja, mer stressad kanske.

Jag och Krikke var och shoppade förut, vilket slutade med en bra påse med hem för mig och en bra för honom, tycker jag iaf. Krikke lurade jag på ett tv-spel, nej inte lurade men vi var enade om att det nog är ett roligt spel. Jag tänkte jag skulle testa det snart om det inte blir film. I min påse fick jag med mig ett par vårskor. Märket på skorna är Etnies och kostade 995kr, men så var det rea och jag gav 298kr. De är riktigt fina faktiskt, eller krikke's kommentar "de är coola" och jag kan inte annat än hålla med. Speciellt till det priset ;) Härligt med rea.'

Jag var också iväg och fikade med Carro, Josefine, Elena och hennes bebis och även Emelie, trevligt! Satt och snackade bl.a om Paradise Hotel. Förstår inte vad det roliga är med den serien. Visst man fastnar säkert som Josefine sa, men nee. Tycker det är dynga. Det enda de gör är att bråka, festa, ha sex och vara falska. Måste ju vara kul :S Nej jag hoppar det. Jag och Jossan kikade iaf in på Gina och hittade en varsin skön 3kvarts t-shirt, skitskön. Så idag blev det skor och en 3-t-shirt, goodiie.

Nej nu ska jag se här om det blir film eller spel här för våran del.
Förövrigt sitter jag på älsklings MacBook, börjar komma in i hur den fungerar med knappar och så, men det är lite smått störande när det inte är en touch (?) som man är van vid, men men ;)


// Linda

Kommentarer
Postat av: Mona

Åh va roligt att hitta din blogg linda :) Hoppas allt är bra med dig :) Kram Mona

2010-01-06 @ 02:31:25
URL: http://monaalsuntfi.blogg.se/
Postat av: Frida Nordlander

Titta in på min blogg, Jag har skrivit om dej <3



Du är bäst Linda <3

2010-01-06 @ 02:54:56
URL: http://waterdrop.blogg.se/?tmp=06024724

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0