STAN

Smsar med Josefin. För ovanlighetens skull pratar vi barn.. haha nej men jag kom på att det är ju mindre än 3 månader kvar tills hennes bebbe tittar ut. Jag tycker det känns som de vore igår och hon/vi fick veta att hon va gravid. Hon trodde ju inte att hon va gravid så jag va ju med när hon tog testet, önskar hon hade varit med när jag tog mitt. Jag trodde ju inte heller att jag va det.. men de va vi, fast med ungefär 10-12 veckors mellanrum. Ja hur som helst så rinner tiden förbi. Hon och David hade iaf bestämt sig för vilket namn de skulle ha, måste va skönt för dem :) Jag och Krikke virrar runt massa med namn. Ett namn är bestämt på killsidan men vi vet inte om det blir för eller mellannamn ännu. Vi får se vad det är där inne först :)

Vårt UL är ju om en vecka och en dag. Spännande som bara den ju! Ska bli så himla kul att se om det är en tjej eller kille. Många tror att det är en kille, men allt fler och fler säger att det blir en tjej nu. Jag har faktiskt ingen aning om vad det kan vara. Jag brukar alltid klura på andra men inte mig själv. Jag är för liten än för att jag ska kunna ha någon gissning. Det känns som att det både är en tjej och en kille. Så oavsett vad har jag ju rätt :P haha.

Men jag ska dra på mig lite kläder och make så ska jag sedan dra mig mot Mormor. Efter lite babble där ska jag och mamma åka till stan! Shoppingrundan står framför oss, idag igen ;) YEEEY!



En Linda med shoppinghumöret på topp!


Kommentarer
Postat av: Emma

Härligt med shopping :D jag själv ska snart iväg och jobba. men någon dag vill jag åka till ikea, ska försöka få med mig moster som har bil ;)

2010-12-28 @ 14:24:48
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0