One hero

Varit ute och tagit kort på alla ljus som vi, vänner, nära och kära tänt för våran C.
Det lyser lika vackert som minnena med honom lyser i mitt hjärta. Vi alla kommer sakna honom såååå... Det gör så ont. Jag kan inte fatta att du är borta micke.. Det finns inte!! :'(



Μ.C




Ni kanske tycker jag är tråkig som bara skriver om min sorg, men sorgen är allt jag tänker på just nu. Kan inte sluta tänka på Micke, hans familj, hans vänner, min älskade Krikke.. Nej det är tungt just nu och ni får stå ut med det.

Micke betyder mycket för oss!

Ska iaf lägga mig och se på någon film nu. Kan inte sova trots att jag är trött. Måste ändå försöka somna sen för bebis skull. Den behöver nog en så utvilad kropp att va i som det bara går när det är sådana här tider.

Jag önskar av hela mitt hjärta, för min och alla andra men främst för din familjsskull, att du kunde komma tillbaka. Vakna upp igen och må bra! Men jag antar att du mår bra nu, att du är på en bättre plats. Skulle dock göra mycket för att få höra din röst säga till mig att allt är okej nu.. Men hur mycket jag ön önskar så går det inte..


Kommentarer
Postat av: Linnea

Hur dog han?

2010-12-30 @ 12:03:24
Postat av: mamma

det är bra att du skriver av dig i bloggen i bland kan det vara lättare än att prata om det

<3

2010-12-30 @ 12:48:34
Postat av: Emma - väntan på ett januari barn

Usch, hemskt att behöva förlora någon så nära en.. :(

2010-12-30 @ 14:59:25
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: mormor

Linda! Det är så fint att se vad ni tänker å ordnar för er vän som ni nu har förlorat:) Där fanns verkligen kamratskap:)

2010-12-30 @ 21:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0