Kroggalan!

Precis ordnat lite här hemma. Fått undan julklapparna så de är på sin plats nu äntligen. Vikt bebiskläder och lagt i korgarna. Jag och krikke köpte ju som en ställning med 6 st lådor/korgar i som vi tänkte ha i en garderob åt bebis. Alla kläder ska tvättas innan plutt kommer ut men så länge får de ligga fint vikta i korgarna.

Skönt att få undan endel nu och fått upp de saker som ska upp så man får lite ordning här hemma. Är inte heller långt kvar tills jag kommer ta ner alla julsaker. Känns som man tröttnat endel på de nu. Tar nog kanske ner de på onsdag så de är borta innan nyår. Vi får se!

Nu ska jag gå och göra mig iordning. Jag och babe ska röra våra rumpor in mot stan och kroggalan. Vi blir nog bara med på maten och de med Nöjes. Själva galan hoppar vi nog då Krikke är lite krasslig och jag är extremt trött. Kommer somna gott ikväll och imorgon ska jag sova ut, utan att någon väckarklocka ringer.. Skönt!

Idag va jag tvungen att kliva upp då jag skulle iväg och prata med två nära personer till mig. Det hela började otrevligt med taggarna utåt från bådas håll, men de drogs sedan in och det kändes skönt att prata med dem om allt. Skönt att de ville ge råd också istället för att bara tycka och tänka. Tyckte det va rättvist. Så det kändes faktiskt skönt att få prata ut idag! Tack snälla ni för det :) Vill även tacka två andra personer som står mig nära i blodet för att de inte finns någon stridsyxa uppe där och att man är välkommen dit. Jag vet att dom läser min blogg och det tycker jag bara är roligt!

Men nu måste jag skynda mig och göra mig klar. Hoppas ni får en bra kväll!
TTYL.


Kommentarer
Postat av: Svärmor Nina

Hej tur att ni fick en tvättmaskin så ni kan tvätta åluttens kläder. Kram svärmor!!

2010-12-27 @ 18:43:44
Postat av: Emma

Hej min finaste Linda! :) jag ska också ta ner mitt julpynt snart, igår tog jag ner de röda gardinerna i allrummet och satte upp ett par vit/svarta. Lilla granen packade jag också ner, och den "porriga" (haha) ljusslingan.



Efter att ha sett gröna detaljer (tror det var bordstabletter) på bild i din blogg från erat kök vill jag också ha så :D Har fått presentkort på IKEA så snart blir det massa shopping där, och då vill jag få undan allt rött!

2010-12-27 @ 20:32:44
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: emilia

hej superdupersnygg?

2010-12-28 @ 13:07:40
URL: http://nollfemnolltva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0