Kalle och.. Johnny Depp!

Tjenixen.. haha fy fan va fult. Hej!
Har varit vaken en liten stund nu men är väldigt seg ändå. Trött och ont i halsen. Idag är det jobb på Nöjes som gäller. Och jobb.. ja det lär det verkligen bli då detta är dagen vi fyller /nästan fyller hela huset, och huset tar ju 3000 pers. Inatt när man åker hem kommer man va helt slut och ha ryggvärk. Träningsvärken i kroppen imorgon man känner.. jiiihaa. Fy i helvete va ont man kan ha :P haha. Men ska försöka va så taggad som möjligt. Har jobbat juldagen tidigare år så detta ska väl inte vara några problem. Vi kommer iaf ha två eller tre entréer öppna och tre garderober. Så fan det är bara att köra, ökat tempo och humöret uppe! Tycker dock synd om min älskling som får sån ryggvärk ibland pga en gammal skada, men i värsta fall får vi byta plats.

Nu kollar jag iaf på favoriten Johnny Depp i filmen Kalle och chokladfabriken. Den går på 3:an nu. Tycker han är så gullig i sättet i den här filmen, lille deppan :) hehe! Sitter i en t-shirt och en hoodtröja som jag fick av babe igår. Hooden är en Famous och t-shirten är en Metal Mulisha. Gillar dom som bara den! Fick en till famous t-shirt som va jättefin! Babe är bra han :) Men ni får se kläderna längre fram, även hur älskade nya jackan sitter på får ni se längre fram.

Pga jobb kommer nog bloggen bli ganska tom idag tyvärr :( Ska försöka hinna med att blogga en sista gång innan jag börjar vid 16.00. Skulle ju ha börjat vid 16.45 först men min chef ringde och sa att det kommer ett sällskap vid 16.00 så ja kunde börja då. Det jag oroar mig för idag är mat. För grejen är att sedan jag blev gravid och blir hungrig, då bliiir jag hungrig på ett snäpp. Då är det mat som gäller för min del :P hehe

Nu ska jag ta mig en macka här hemma och sedan göra mig iordning och åka ut till min kusin där vi firade jul igår.
Vi ska käka lite mat där idag innan jag åker till jobbet. Den familjen är helt underbara. Jag skulle egentligen ätit med en annan familj men de kunde inte acceptera att man har ett jobb medans ingela och de ändrade tiden på en gång för att folk ska iväg och jobba!

Men, TTYL.

         
          Klänningen jag hade igår. En svart med glitter i..


Kommentarer
Postat av: Emma

Fina tjejen :) Hoppas det går bra att jobba!

2010-12-25 @ 15:55:11
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: Chris

ja släkten på min sida tar lite mer hänsyn till att folk ska jobba sådana här dagar. : ) tur det för annars skulle vi inte hinna ses nåt en sån här dag ..

2010-12-25 @ 16:40:26
Postat av: Anonym

Hejsan

Är det oss du menar med andra familjen? I så fall är det synd att inte vi fick reda på att tiden inte passade för då hade vi ändrat den. Vi såg verkligen fram emot att träffa dig.



Kram från farbror Lennart och Inger

2010-12-25 @ 20:32:19
Postat av: Patricia

Hej var med i design tävling du kanske vinner, de är gratis photoshop design. så lycka till

Patricia Chamoun

Svara idag!

tryck här: http://paaatows.blogg.se/2010/december/vin-en-gratis-design.html#comment

2010-12-26 @ 18:08:36
URL: http://paaatows.blogg.se/
Postat av: mormor

Hej Linda! (Snygg kläning)Hoppas du får lite lugn å ro nu, efter allt tjafs som har varit. Å att vederbörande får den hjälp som tydligen behövs:)

KRAM.

2010-12-27 @ 22:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0