Julkalendern!

Imorse kl 06.55 ringde klockan första gången.. 07.00 ringde den igen och då vaknade jag till ordentligt! Satte på tvn och väckte älskling.. "Älskling... Snart är det julkalendern :)" Ja vi ville ju se julkalendern imorse, jag va dock helt säker på att vi skulle missa de och sova förbi det men icke :) Det va mysigt att vakna och se den och sedan somna om några timmar. Jag tror att julkalendern kan bli rolig lite längre in i den faktiskt! Hoppas, tycker de blir mer julkänsla med en bra julkalender man vill följa!

Nu sitter jag i soffan och fryser som en dåre, funderar på vad man ska göra för mat! Det lutar mot fiskpinnar och mos faktiskt! Det går snabbt, det är gott och jag behöver äta fisk.

Förresten så fick jag och Krikke hem vår/min journal idag :D Alla provsvaren hade sett bra ut, enda va att jag ska börja med järntabletter i vecka 20! Japp, då vet man att man inte är hiv positiv iaf, haha :P Men det va skönt att allt ser bra ut! Journalen ska med på UL i januari och nu när man fått hem den så känns det mer verkligt och det känns närmre på något sätt. Barnet växer i magen men min våg har inte rört sig något märkvärt sedan jag va hos BM, vilket är fullt normalt och jag klagar inte heller. Skönt om jag kan slippa så mycket extra kilon som möjligt. Jag känner ju dock mig själv så några extra än behövligt lägger jag säkert på mig :P Får hoppas att de inte blir för mkt bara! Men som vi sagt tidigare, viktigaste är att bebisen mår bra :)

Men nu ska jag laga mat till oss ;) Nu är vi hungriga!



Tänk, snart är det en kula på min mage :D

Kommentarer
Postat av: Sanne - mamma till lykke

Jo men det var jättesnyggt!



Tack så mycket :)

2010-12-01 @ 13:09:55
URL: http://lykkeochjag.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 35

Aaw söt du är som ställde klockan för att se kalendern :D Måste spana in den sen jag också (tur att vi har svenska ettan och tvåan här - är det förresten där eller på fyran kalle går på jul? är det på fyran blir det inget här iår :()



Jag är väldigt glad över att jag har de sista veckorna i december faktiskt, då det är så mycket annat att tänka på och då jag INTE vill att hon ska komma. För de flesta andra går ju runt och hoppas på att bebisen ska komma ut från vecka 36 typ, men eftersom jag inte vill ha ut henne fören i januari så är det bara 9 dagar innan BF jag kommer börja önska att hon kommer - det är nog bra, för då känns det som tiden går snabbare :D

2010-12-01 @ 13:36:03
URL: http://madeleines.se
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 35

Ja, jag hoppas att det går på 1an - annars får jag göra som du säger, ladda ned :D Puss puss

2010-12-01 @ 14:28:10
URL: http://madeleines.se
Postat av: Jessica

haha, jag minns hur det var i början. man var så otålig för att magen inte syntes och man ville ju kunna visa upp för hela världen att man var gravid. på slutet var man så trött på den så man ville bara att den skulle försvinna och få ut bebisen :d

2010-12-02 @ 21:28:40
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/
Postat av: MANDY- Gravid BF 24/2

vilken gullig mage =)

2010-12-04 @ 00:00:13
URL: http://mandyys.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0