I'm telling you this..

Snart ska jag kolla om det är någon bra kvalité på nya Harry Potter filmen. Såg den ju på bio och vill så gärna se den igen då jag tyckte att den va skitbra verkligen! Om ni läste de inlägget så har jag för mig att jag skrev att jag va helt upp i varv efter att jag såg den. Kände mig lycklig som fan av lille Harry och hans vänner :P haha. Nejdå men den är verkligen jättebra, så nu håller jag tummarna om att det är bra kvalité. Är det de så blir det att leta fram lite godis och kika på den innan vi ska sova. Känner mig liten sliten nu så godis och socker måste vara inblandad i detta isf hehe :)

Men om filmen inte skulle ha bra kvalité så blir det nog sängen. Imorgon ska jag upp och in till stan, få lite papper påskrivna osv. Ska höra med Johanna och Elliot om vi ska göra något. De ska nog till mormor så jag åker väl dit på en fika eller så :)

Men hoppas ni haft en lika mysig 3:e advent som mig. Dagen med släktingarna och världens goaste kusinbarn gjorde dagen bra idag :) Och även när jag fick lyssna till bebis hjärtljud förut igen, dock väldigt snabbt innan de försvann igen. Verkligen svårt att hitta. Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon. Godnatt!



Bulan ♥

Kommentarer
Postat av: Emma

fin mage

2010-12-15 @ 13:21:42
URL: http://familjenperssonss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0