Då va man hemma!

Efter en julshow, massa människor och en stulen "röda mattan" så är jag äntligen hemma :) Vem orkar ens sno en matte som ligger utanför dörren, snöig, stel och skitig, hahah! Ah någon kommer ju ha kul åt det där imorgon. Jaja slapp vi ta in den, tackar vi för bara!

Måste skriva att jag har nog världens bästa mamma, nej inte nog, jag HAR världens bästa mamma. Tänk, hon ställer alltid upp på en vad det än gäller! Tusen tack för hjälpen förut mamma! Så snäll och hjälpsam som du är mot mig ska jag bli mot mitt barn! :)

Nu iaf mina vänner har jag tänkt rosta en macka och sedan krypa ner brevid Krikke under täcket och se på en film innan vi somnar. Imorgon är jag ledig (JAAAA) och då ska jag och älsk till Nöjes för att se Julshowen, kan bli kul.

Men jag skriver mer imorgon, känner att jag måste hoppa i sängen nu. Imorgon lovar jag att bli en roligare bloggare ;) Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad gör man inte för världens bästa barn :Du kommer att bli en underbar mamma och jag kommer att ställa upp för er i fortsättningen med <3 älskar dig.

2010-12-10 @ 09:16:20
Postat av: Emma

Fina du Lindis, och jag tycker också du har en av de bästa mammorna ;) min mamma är också bra. Men jag har alltid gillat din, Chris är så gullig och snäll!



Förresten är jag säker på att du blir världens bästa mamma!

2010-12-11 @ 00:13:28
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0