Bölar som en liten flicka

Det är ju ingen skräll att man är lite mer känslig när man är gravid men detta har inget med graviditeten att göra. Jo det är såhär att nu ikväll har jag bölat som en liten tjej som inte får krama sin mamma, typ. Det slår verkligen aldrig fel, jag bölar jättemycket varje gång jag ser på I am Legend och hunden blir skadad och måste avlivas.. GAAH va hemskt det är. Tårarna verkligen sprutade på mig, haha :P Jag gråter mycket mer när djur blir skadade och dör än när människor dör. Det gör så ont i hjärtat när jag ser att ett djur mår dåligt. Usch usch!

Va det någon av er som såg filmen nu då, eller ni kanske sett den tidigare? Vad tyckte ni om den?

Nu ska jag unna mig lite dricka och kika på dagens avsnitt av julkalendern. Har sett bättre kalendrar men gillar ändå denna lite på något sätt. Den har iaf fått mig att vilja se avsnitt efter avsnitt.



Har ni sett årets julkalender? Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: seema, mamma till elvira och leon.

Vi har sett bara lite.. har inte blivit att vi sett ! vi har inte hunnit, eller så har vi typ missat. eller så har det inte bara blivit av :) (så man har inte fått någoot hum om den precis då ;p) synd ! hade varit roligt att se den med barnen bara. men men.. tror dem är för små än, för att vilja följa nåt sånt kanske.. hehe. det är ju inte så att dem sejer: Mamma, pappa. Inte missa Julkalendern! haha. Nej då. inte precis :) haha

2010-12-13 @ 00:44:32
Postat av: Emma

jag håller med, den är sevärd och man vill se den :) måste också se dagens! :D

2010-12-13 @ 15:46:01
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0