Vill ha/ ska ha!

Ni kan tro på både och gällande rubriken.
På J's blogg förut så hade hon lagt upp ett par skor, och då kom jag på att jag kollat på dessa skönheter för några dagarsedan som jag vill ha. Men till rubriken, för dessa höstskor vill jag ha.. och jag ska ha dem! De flesta höstskor jag har är lår-stövletter och de är ganska slitna. Iaf de lägsta. Så dessa skor nedan förtjänar jag väl? Skämtosido Jag tycker de är jättefina och gillade dem verkligen på en gång. Blir att kika över ekonomin när lönen kommer. Kanske kanske att dessa godingar kan få komma hem till mig.



Vad tycker ni? De finns i svart också, men gillade denna färgen bättre på dessa skor. Har i övrigt väldigt mycket svarta skor också så.


Kommentarer
Postat av: Sus

Supersnyggs men svart är ju alltid svart å går till allt, svart är lixsom " rockigare" oxså så jag måste nog säga SVART :)

2010-08-23 @ 23:16:47
Postat av: Emma

Jätte snygga :-D

2010-08-24 @ 08:30:55
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 21

Jättefina! Skönt med kilklack för då är de lättare att gå i och man kan använda dom mer till vardags, tycker jag iallafall :)



Jag har fortfarande inte vant mig vid håret, men gör väl kanske det snart.. hoppas jag.. annars blir det fan inte några bilder i karibien haha! Nej, jag har bara några hundra läsare så jag tjänar inga pengar :P

2010-08-24 @ 09:47:21
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0