Hej där ute!

Sitter hemma i soffan och ska kolla på Våra bästa år och funderar även på att göra mig lite våfflor, meeen inte bestämt ännu :)

Idag ska jag jobba på både Repair Shop och Nöjesfabriken. Fabriken sitter jag i kassan så jag hoppas de blir mycket folk, men med tanke på vädret kan man nog kanske glömma tankarna om några hundra. Folk blir det ju alltid. Jaja annars får väl vakterna roa mig, eller Johanna som förra gången, hahah. Då hade vi roligt.

På prat om Johanna så kom jag och tänka på min kusin Johanna. Henne och hennes lilla familj träffade jag igår, jag har alltså gosat massa på 2 dagar gammal bebis. Oh herregud vilket charmtroll. Han va så otroligt fin och go, söt som socker när han låg och kollade där med sina mörka, blåa ögon! Helt otroligt vacker! Massa mysigt va det :)

Efter lite bebisgos hämtade jag upp Franzén för lite tutbingo. Hon kämpade som bara den "nu ska jag få bingo".. Meen icke.. Turen vände sig till mig ist och jag gick hem med 500 spänn. Inte så dåligt det ändå. Tackar tackar.

Så, hej där ute.. Nu vill jag att ni ger mig något att läsa..
- VART SITTER DU JUST NU I DETTA ÖGONBLICK OCH LÄSER MIN BLOGG?

Det jag är ute efter är plats, exempel: Jag sitter i Karlstad. Kommentera på och fråga gärna mer i frågerutan till bloggsvar. Det är jättekul att endel "vågat" börja fråga saker där. Keep on! :)




Have a nice day. Ttyl.

Kommentarer
Postat av: Seema

Hej Linda :)



Jag sitter i Tranås, och läser din blogg :)



hehe.. vet du vad det ligger då?



inte många som vet vad det ligger.. hahha.. blev så förvånnad när en släkting till min kusin visste det. va på släktkalas förra helgen.. och då sa jag, du vet vad det ligger. och han bara, ja det vet jag. hehe..



man kan seja att tranås är en liten stad. mellanstor kanske.. inte som jönköping.. men det finns lite affärer här. vi har iaf lindex,kapphal och dressman. och så lite annat. sj väntar jag på att hm ska komma. men det lär nog tyvär inte bli så. haha.. vad har ni för affärer i Kalstad då?

Är det stort där eller?? Bott i K-stad i hela ditt liv eller?

2010-08-11 @ 11:21:45
Postat av: Emmi

Jag sitter i Karlstad..... Och önskade jag kunde blogga som kära dig Lindis! Jag gör nog en ny blogg varje dag, om inte ännu oftare. Nu är det slut på det. Jag ska göra en ikväll och göra en svinsnygg design och sen börja bloooggga!!



Ska börja fota mer igen :) Saknat kameran och bilderna kan jag ha på bloggen.. Vill fota dig någon dag stumpis! <3



Förresten sitter jag inte bara i karlstad, utan i soffan framför tvn, och ska snart till frisösen :D

2010-08-11 @ 12:15:02
Postat av: Stephanie

Jag sitter i Oslo.. :)

2010-08-14 @ 20:41:49
URL: http://steppastar.blogg.se/
Postat av: Anonym

an vad snygg du e!

2012-10-07 @ 14:37:10
URL: http://psychedelique.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0