Nyfikenheten kan ju titta fram

Såg att statistiken fick ett stort hopp upp igår. Ibland funderar man lite på vem det är som läser ens blogg. Ni som har bloggar, ni kanske också funderat på de någon gång? Jag gör de ibaland iaf.

Lägg till en kommentar: skriv ditt namn + vart du är ifrån, Haha. "Löjl-linda".. kan tänkas, meeen jag tycker de skulle va kul :P Jaja, får se om ni törs skriva en ynka kommentar med namn och ort där ni bor :P hehe.


Magen börjar kurra till bra här!

Ja nu kurrar magen på fint. Va lite hungrig i morse men hade ingen ork att göra något att äta, tog en godis ist. Jag har dock aldrig varit en frukost människa. Inte så tidigt på morgonen iaf. Händer väl ibland men skulle tippa på att det är runt 2-3 ggr per år. Jaja nog om det. Vill iaf ha lunch nu!

Jag har suttit här nu och försökt memorera kläder, namn på märken, olika membran, funktionen på oljor osv. Har även lärt mig att hitta delarna till olika MC's i katalogerna. Inte alla än dock, men kan inte direkt påstå att det är lätt ibalnd. Vissa saker är ungefär som att svara på en kuggfråga. Ibland är det för lätt för att inse att det är lätt ibland är det så svårt att det inte ens finns med i katalogen, tror jag. Jo men visst finns det med i en katalog, fast inte i mc katalogen utan i cross katalogen. Sen finns det tusen kataloger till med olika delar osv. Men men, det är kul att lära sig något nytt faktiskt. Aldrig varit insatt i denna världen på det här sättet. Kul att fördjupa sig lite. Och då menar jag inte lite. Kan ta igår som exempel när vi gick igenom kläderna, vi gick igenom det så tydligt att vi till och med ritade upp hur tyg ser ut om man förstorer det ett x antal ggr. Haha, låter kanske jättetråkigt men lär mig och det är kul!

Nej ska sluta babbla här nu och fortsätta med att vara nyttig och plugga på mer saker!


//Linda

Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e

Emelie Talvis, Katrineholm =P

2010-04-16 @ 12:36:23
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Oscar

Oscar (tänker inte skriva efternamn) från Upplands Väsby, som ligger cirka 3 mil nor om huvudstaden Stockholm.

2010-04-16 @ 14:13:06
Postat av: Linda

nej men Emelie :) Va kul! det va läääängesen :) hehe! Hoppas allt är bra med dig!

2010-04-16 @ 14:19:53
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Madeleine

och så lilla jag :D

2010-04-16 @ 19:29:53
Postat av: Chris

Karlstad

2010-04-16 @ 21:49:33
Postat av: Sara

Från Karlstad såklart ;)

2010-04-18 @ 23:42:13
URL: http://saras88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0