Lite nytt i garderoben

Va ju jättelängesen jag shoppade känns de som. Okej, de va för någon dag sen (innan idag) men innan de va det bra längesen jag shoppade kläder iaf. Detta är iaf de senaste jag införskaffat..


Fick av snälla mammi! Dock funderar jag på om jag ska behålla denna färgen eller om jag ska byta till denna:



Vilken tycker ni? Båda är ju snygga till både jeans, kortbyxor. Lackleggins... hmm.. Om jag har kvar den översta så kan man ju smycka sig så mycket mer med halsband, armband och ringar. Om  man tar den randiga kanske de blir för mycket då? Men jag vet inte. Vi får se.



Detta linnet jag hade på spelningen köpte jag på gina i lördags. Det är skitsött och snyggt på faktiskt (mycket finare i verkligheten. Bilden gör inte linnet rättvist). Trodde jag inte men ojoj va jag gillade de :) Hur skönt som helst. Jag köpte en klänning på H&M i lördag också. Hittar ingen bild på den och jag har inte ens testat den själv. Men sett på andra och den är så jäkla snygg :) Pärl"kedjor" hänger på axlarna och massa :) Den är typ mellan/mörkbeige.

Förresten! På torsdag tror jag att jag ska ta en pysseldag. Leta upp de där tröjorna jag vill göra om lite och pyssla med. Så kan jag ju ta lite kort och visa för och efterbilder, om ni vill. Kan bli kul :)

Nu ska jag kika vidare på lite annat. Får se om jag skriver något mer idag. Godnatt på er annars!


//Linda


Kommentarer
Postat av: mamma

den randiga va riktigt fin byt om dyu hellre vill ha den : )

2010-04-27 @ 20:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0