Snart blir jag sambo!

Som många redan vet så ska alltså jag och min älskling bli sambos snart :D Jag tycker det ska bli jääättekul verkligen! Vi håller nu på att göra iordning lägenheten, målar, tapetserar och massa. Svärföräldrarna, mamma och pappa hjälper till och de känns skönt :) Även Ida Adolfssonj har varit och rivit tapeter med oss, hon tränade sitt tålamod har jag för mig hon sa ;) haha. Terapi! Ska bli så skönt när allt blir iordning och vi kan flytta in. Förhoppningsvis blir det till veckan vi flyttar in. Då ska jag även köpa en soffa. En så kallad "U" soffa, alltså med divan på båda sidor. En är "halv" som jag säger och en vanlig lång. Skön med massa kuddar! Den kostar dessutom bara 9.000 om man får säga så. Visst är det lite pengar men jag har sett liknande som är dyrare, jag är supernöjd! Åh jag är så glad över att detta sker nu :D Mycket nytt som händer nu, det är kul!

Fler "hemlisar" som det så fult heter, kommer senare det! Skulle jag tro, vi får väl se ;)

Just nu står jag i köket och lagar mat, inte ätit sen jag hade lunch på jobbet idag som är mellan 12-13 på dagarna. Så ja, magen är lite hungrig nu faktiskt. Började känna det när jag var hos Elena som jag nästan nyss kommit hem från.

Så är det! Ville iaf bara berätta att jag och Krikke ska flytta ihop. Egentligen skulle jag säga det här på bloggen när vi flyttat in men om jag ska lägga upp bilder från renoveringen så är de ju ganska uppenbart! Jäkligt synd att jag inte tog några igår när vi var där och drog tapet och tagit kort innan och efter. Får ta innan och efter på de som går nu då. Men är typ köket som man kan göra det på. Fast där är de ju rent på väggarna eftersom vi ryckt all tapet. Jaja, jag tror de kommer bli snyggt iaf!
Kanske kan lägga upp lite bilder när allt är färdigt ist. Får se hur de blir med den saken.

Nu är det mat!


           
                                                    Mmmmm :)

//Linda


Kommentarer
Postat av: Emma

vad mysigt för er :D då måste du bjuda hem mig till er Lindis <3

2010-04-09 @ 00:01:06
Postat av: Linda

Klart du ska hälsa på :D Vi får ta en myskväll eller något :D

2010-04-09 @ 00:39:58
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: SOFIA

vad mysigt! :) vart köper ni soffan? :)

2010-04-09 @ 09:25:01
URL: http://jagskadansaineonblogg.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag ska köpa den på bulouvard :) Skit mysig är den :)

2010-04-09 @ 09:50:27
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Men gud vad kul!! Grattis gumman :D

2010-04-11 @ 17:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0