En blogg är roligare med bilder!

Det är faktiskt lite roligare att läsa en blogg om det slinker in någon bild lite då och då. Text är ju självklart roligt men kör någon med enbart text tycker iaf jag att de blir lite tråkigare att läsa. Men nog om det.

Jag har packat ner allt som legat i min tv - bänk och hylla, samt en hylla med dvd filmer. Rensat ur papper och slängt. Känner mig lite halvt duktig trots att jag ska upp om några timmar och jobba på Pro Mc. Min rygg där emot tyckte inte om att packa och rensa. Fy....** va ont i ryggen jag fick! Som tur är blir det sängen nu och just nu lutar jag mig tillbaka på några kuddar så det känns redan bättre. Tycker inte om att Packa och packa upp, men kommer bli så himla skönt när allt är iordning i nya lägenheten. Tror jag kommer trivas bra som Vålberg-bo :P hehe. 

Då kanske man ska passa på att låna Acheron och gå ut och gå, kanske kan låna den där Ida också då, haha! Aja skitsamma, jag kommer säkert inte gå ut ngt alls om inte Ida ringer och ber mig följa med. Men jag måste börja gå ut och gå lite. Röra lite mer på mig vill jag ju (trots mina cheer-träningar), dock känner jag även för att ligga in min nya soffa framför tvn med en skål popcorn och bra film.. (ett antal kvällar). Jo man skulle kunna kalla mig lathund. Jag är nog där i Cherons lag då, går inte mer än nödvändigt

Nu ska jag sooova!



För er som gillar bruna nyanser, här har jag en brun"metallic" som jag gillar starkt. När ljuset faller på blir det en snygg look! Den kostade dessutom bara 40 spänn på MAXI.
Bra va!?


//Linda



UPDATE:
Jag ska till tandläkarn imorgon. Bara vanlig undersökning men usch, det är det värsta som finns att gå till tandläkarn. Jag avskyr det verkligen :( uuuääck... Får tvinga med mig någon som får hålla handen.. Ungefär. Nej så farligt är det inte men jag tycker det är grymt obehagligt när dom är och gräver i tänderna ungefär. Usch.


Kommentarer
Postat av: KLARA ANDERSSON

det här kanske låter lite cp. Men sen jag hörde fest hos mig för första gången så har du varit en förebild för mig. I den videon ser du ut att vara så jävla chill om man tänker med alla andra... Du är så jävla cool! Hoppas du vet det!:)

2010-04-12 @ 18:24:26
URL: http://xoe.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej Klara!



Det låter inte alls cp, Nu blev jag hur glad som helst! :) Alltid roligt att höra att man är någons förebild trots att man är lite smått galen ibland ;) hehe nejdå! Men va kul att du hittade till min blogg också :) fortsätt gärna kika in lite då och då :)



Många kramar//Linda

2010-04-13 @ 00:28:38
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0