6 månader kvar..

Tills nästa undersökning hos tandläkaren. Tack och looov för det. Gillar det inte alls. Det är ju inte så farligt men får rysningar av att ligga där och höra ljudet när dom ska polera osv. Nog att resultatet i sig är bra men ljuden och skrapningar osv. Nej fy fan värsta jag vet. Men jag överlevde denna gången också.

Sprang på stan med mamma idag, även bergvik och IKEA. Kollade lite bara så blev ingen shopping för de har man inga pengar till med räkningar och skit som man har. Har iaf tagit lite olika beslut idag, hittat de täcket jag vill ha, dock inte i rätt storlek. Ska ju ha 240 x 210, men hittade iaf exakt den typ av täcke jag vill ha.

Sen tittade jag på lite andra saker. Har ju förälskat mig i en lampa som finns i stan som jag skulle vilja ha över ett otroligt snyggt matbord som jag sett på samma affär. Matsalsmöbeln räknar jag självklart med att det kan kosta lite mer, men lampan kostar 10.000 och det är lite väl kanske, men ack så fin! Hittade en liknande som också va riktigt fin på lampaffären på bergvik. Åh!! tänkte jag och sprang dit. Nej den kostade 11.000 den. Så nej, la ner den planen. Men förmodligen kommer jag titta på den andra lampan tills 1: jag blir rik, eller 2: den får ben och går hem till mig. Förmodligen kommer inget av det inträffa :P Men drömma går ju.

Även sett lite annat som en soffa, eller två, men den mindre och billigare (hala priset av den större) va otroligt mjuk och behaglig. Väldigt "ligga och mysa i soffan till en film" vänlig va den. Och den kostade endast ca 5.000, vilket jag inte tyckte va allt för farligt för att vara en sådan fin, mjuk och mordern soffa.

Kikade på lite skor också som vanligt, men ej för att köpa utan till min förvåning och fördel har de fått in liknande skor som jag köpte förra året. Helt sjukt underbara skor, dock har sulan börjat lossna på båda skorna så de ska Ulle-rulle (som jobbar på din sko) få fixa så de lagar dom. Skulle vart inne med dem tidigare men blev aldrig av så ska springa upp någon dag när hon jobbar så hjälper hon mig med det. Tackar vi för självklart.

Har skickat iväg ett "viktigt" sms till en viktig person. Är nyfiken på svar om vad den tycker om mitt och mammas förslag. Jag tycker de skulle vara riktigt snällt och kul om svaret blev ja :) Men vi får väl se, väntar med spänning :) Om de där sms:et kunde bli levererat någon gång :P

Nu ska jag se klart på Ghost Whispers, späääännnnaannnddeee ;)


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0