Trött som en get på 100 kg.

Ja nu är jag sliten. Sov väldigt lite inatt. Satte på film och kunde inte sova, satte på en till och kunde inte sova. Efter ett tag slocknade jag. Kom upp i tid iaf och var på skolan kl 8.oo. Dagen va slapp men rolig. Roligt att bekanta sig lite med eleverna. En ville ju leka pajas men det funkade inte på mig märkte han snabbt. Han gav sig efter att ha blivit besviken då jag vända hans betéende emot honom ist, vilket gjorde att han blev lite utskrattad ist för mig som han hade tänkt det. Så nu vet både han och jag vad som gäller och det är ju bra. Riktigt snäll kille annars och jag fattar ju att de vill testa ens gränser för att se hur långt de kan dra en. Jag säger ju ifrån på en gång så som sagt så märkte de nog ganska snabbt att det inte gick att köra med mig.

Ikväll kommer det bli att lägga sig tidigt. Som sagt så är jag väldigt trött efter lite sömn. Imorgon ska jag antagligen vara med en klass på deras musiklektion. Kommer bli skit kul. På eftermiddagen kommer det några och ska ha föreläsning från Friends som alla lärare och elevstödjare ska vara med på. Ska bli intressant och se vad de säger.

Nej nu ska jag springa till köket och kolla va Krikke och Putte sysslar med. Grejar med K's dator vet ja men, ska se hur de går så inte datorn åker i älven som jag hör att han säger. Åkte hit och lämnade K's bil. Kan ju va kul för han att ha den också, inte bara jag :P

Hörs dåå.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0