Tidsfördriv

Kikade in på Modekungen.se och kollade skor. Hittade Ett par med klack och kedjor. Skitsnygga. Öppen tå på dem är de och jag tycker det är svinsnyggt med "hela" skor som har öppen tå. Vet inte varför men läckert som fan. Hittade även ett par kängor som ser ut ungefär som dem jag testat här istan. Vet dock inte vilka som är snyggast. Frågan är bara om de verkligen blir snygga på foten? De i stan va väl sådär måste jag säga. Kalla dessutom, men är väl något man får räkna med så då men.. Frågan är om det inte är snyggare med ett par riktiga kängor. Jag har ju haft rktiga 14 håls kängor. Vart dom är vettefan. Just ja, jag sållde dem till en klasskompis på gymnasiet. tycker att 14 håls är lite mycket. Fast på den tiden va det ju snyggt. Alltså det beror ju på vilken stil man har eller vill ha.


 




Hur som helst så är väl det där med kängor en smaksak. Men dessa är ju inte kängor direkt heller tycker jag. Ser väl mer ut som en vanlig sko man satt på lite nitar och pärlor på typ. Sitter dom fint på foten tro????


Nej nu hoppas vi på mat här strax :P Bebben spelar wow han. Ett beroendeframkallande spel må jag säga :P Inte för mig men märks på de som gillar data spel och testar. 9 av 10 spelar garanterat igen.



// Linda

Kommentarer
Postat av: sofie

Dom måste sitta bra på foten, för gud vad jag har väntat på dom där kängorna , som är dryga p att ta sig hem till mig, beställde som för 4 veckor sen :O Ringer och klagar igen snart :O

2009-10-25 @ 20:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0