This Is It - Kärlek!

Nu sitter jag i vålberg och kikar runt lite på internet. Va ute nyss med Nina och tog en cigg. Fasiken va kallt det är om kvällarna nu alltså, men bara att vänja sig :P Vill köpa en ny vinterjacka. Ska nog åka till stockholm i december med Mamma och Krikke (och kanske någon mer) så tänkte jag skulle kika då. Blir iaf en Goose eller Peak. Varma, sköna jackor det!

Var alltså iväg och såg This Is It med mamma. HELVETE vad bra den var!! Va som en dokumentär. Va massa roliga saker som gjorde en själv taggad att bara vilja gå upp på scenen och sjunga lungorna ur sig! Man blev glad av filmen, rörd och otroligt taggad! Om den kommer ut att köpas så ska den bli min. Ujujuj va bra det var!

Michael Jackson var en otroligt duktig och kreativ person. Det märktes i filmen. Han kunde varenda ton de spelade. Han tillrättavisade några och avslutade alltid med att säga att han sa det med kärlek. Nog att han är lite knepig men jag tycker han är det på något konstigt charmigt sätt. Vissa av hans kläder va lite häftiga tycker jag, vissa danssteg man ej sett tidigare. Ah nej, det hade varit häftigt att se honom live faktiskt. Jag satt och diggade som bara den. Kom på mig själv sitta och digga med foten, ni vet som man gör när man dras med riktigt ordentligt i en låt. Ah filmen var riktigt härlig att se faktiskt!

ALL I WANNA SAY IS THAT THEY DON'T REALLY CARE ABOUT US!!!!




Nu ska jag nog kika klart på internet, sen se lite Tre kronor när bebben kommer ur duschen. Godingen! Ha en trevlig natt, sov gott.



// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0