Men va i helvete?

Ja det lät som det va andra världskriget där ute. Skjutande vapen som fan. Dom är uppe på skjutbanan vi har här i skogen en bit in. Men lät som de va utanför. Men tack för väckningen då. Och inte nog med det, skrev ett inlägg och då dog internet självklart så det blev inte sparat på sidan så man kunde lägga upp det. Helvete.

Jag skulle iaf leta efter mat men vettefan. Hittar inget. Får dra förbi affären och köpa något. Börjar ju träna om 13 minuter. Men är så jäkla sliten efter jobbet igår. Fick mjölksyra i armarna igår en period när man hängde in jackor :P Det var en knepig känsla måste jag säga. Kunde inte somna förens efter 5 imorse heller så är lite sliten nu. Men har iaf sagt att från och med idag ska jag vara med och träna för nu ska det va lugnt. Nu ska kroppen klara av det och det är bra. Behöver lite träning :)

Mustasch spelade igår på fabriken och de va riktigt bra faktikst. Vet inte varför men har fått för mig att de är dåliga live men de va riktigt bra! Va gött det va att gå in där och se publiken, höra live musiken, mmmh gött de :) Men vilket jäkla folk det finns alltså.

Nej ska dra iväg och fixa lite mat och sen åka till träningen. Ska bannimej ta med kameran och ta lite kort. Börja missbruka kameran nu :P Hörs sen dååå.



// Linda

Kommentarer
Postat av: Anonym

ha en bra lördagskväll sweetheart! :D

2009-10-17 @ 20:19:32
URL: http://kanskeenblogg.blogg.se/
Postat av: P

Jupp Mustasch va grymma, åttonde gången jag såg dem igår :) Tack för att du skötte om min jacka så bra medans jag röjde järnet ;)

2009-10-17 @ 21:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0