I work all night.

Ikväll ska jag jobba, börjar 21.oo. Just nu har jag ingen större lust att jobba. Helst av allt hade jag velat gosa ner mig i en mysig säng i vålberg men så blir de icke nu. Men hade ju inte vart fel eftersom jag fryser som satan också. Men blir bra när jag kommer till nöjes och brudarna. Blir både varmt och kul ;)


Idag har jag varit hos pappa och hämtat en bild som jag ska tatuera på underarmen. Åkte till K och skulle hämta lite saker som jag tänkte ta med hem förut. Hade hans nycklar och hans bil. Tänkte för mig själv att jag inte får glömma att ta med mina nycklar ur bilen, (läs: jag har också en nyckel till bilen) så jag inte låser bilen och tar med K's nycklar in och sen går ut, eftersom dörren låser sig. Hade de hänt så hade jag fått stå där, och det hade ju inte varit så rockigt. Nu va ju familjen Johansson på väg hem då så det hade ju vart lugnt, men det visste jag ju inte då. Går iaf in i huset när jag kommer fram och hämtar datorn och lite smink, jag var noga med att få med mig mina nycklar med så jag dubbelkollade och de va rätt, så jag lägger ner K's nycklar och tog mina saker och går ut från huset och till bilen. Sätter mig i bilen och kommer på, jaa jag ringer ju självklart pappa och kollar om han är hemma så slipper ja åka förbi om han ej skulle va det. Men vart är mobilen då? Jaa men va söt och smart jag är måste jag säga. Lägger ner mobilen i vardagsrummet, tar sakerna, går ut och smäller igen dörren. Fan!!


Åkte till pappa och visst va han hemma. Tog hans mobil och ringde K. "hej, när ska ni hem, jag har låst in min mobil hos dig.." (låter kanske mer panik än va det va, men va trött på mig själv) Dom va som sagt på väg hem och de va ju bra. Jag som sagt letade upp bilden jag skulle ha till tatueringen medans fam. Johansson tog sig hem. Åkte tillbaka till dom och la mig i sängen och bara njöt, uh va gött det vaaaa!! Sen gosa jag ner mig ännu mer, då njööööt jag som mest! Love moments :)


Nej nu ska jag göra mig klar och åka mot jobbet. 
Grissuggagoseknobusebebisen. Så är det.


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0