Här skriver man en rubrik.

Vettig rubrik jag fick till. Har ingen fantasi just nu, eller ja.. jag kom inte på vad jag skulle skriva helt enkelt. Sitter nu i min säng. Sliten är jag, fast jag inte gjort något speciellt. Vaknade upp imorse, låg och prata och skratta med grisen, som tyckte att jag skulle vakna till för nu kunde man ju inte sova längre :P Klockan va ju inte direkt 15.oo, för då hade jag förstått de, men nu va kl efter elva, halv tolv. Blää va trött jag va. Men fick iaf gosa ner mig lite och snosa där i sängen, medans jag fick kramas och snosas lite mer. Sen blev det ju upp och klä på sig. När jag varit uppe, påklädd osv tog jag en cigg för att sen lägga mig i sängen igen för att glo lite tv. Halv-satt upp i sängen, kände hur ögonen och kroppen började krypa ihop igen och jag kände hur kroppen bara önskade att det skulle ramla ner en lampa i huvet som skulle få mig att somna en stund till. Men icke.

Nu hördes det en mage som kurrade och skrek efter mat, och inte va det min. Nej det va inte magen som lät, det va då ord som kom ur en mans mun. Jaa, vi åkte iväg och käkade mat då, grisen och jag. Och det va väl bra, för jäklar va hungrig jag blev när vi väntade på maten. Gott va det när den kom.

Nu va det dags att åka hem/in till stan. Drog förbi mormor för att mamma va där. Fick lite fika och jag satt och löste lite barnkorsord medans jag hörde mamma och mormor babbla på. Jag måste säga att jag tycker vissa korsord för barn är lite kluriga. Tycker inte ni? Okej, inte vanligt kanske att man sitter och löser dom, men har man tråkigt så har man. Tänkte att jag kunde ju utmana mig själv. Och nog blev det en utmaning alltid. Nej faktiskt inte. Men hade lite knivigt för någon grej då jag inte fattade meningen förens man kom på svaret. Då när svarat kom fram klinga det till när man sa meningen i en annan ton eller hur man ska förklara. Så kan det vara. Löste allt i alla fall och det är väl värt en applåd? Duktigt linda som löste korsord som är för barn upp till tolv år. YEEESSSSS!!

Nej, dags för bergvik vid det här laget. Förvånad? Inte jag. Hade iaf lite insamlade stämplar som ger mig pengar att handla för. Och det är ju inte något man klagar över. En liten bonus sådär. Fick bli en ganska tunn men gosig tröja och en bund med riktigt snygga armband, från Gina Tricot. Hittade även en tröja på Vero Moda, som var rå snygg!! Dock tyckte jag den va lite väl dyr, så får se om den finns kvar när det kommer pengar annars får det kvitta.

Detta köpte jag som sagt:

 



Mysig tröja, lite längre, passar perfekt till både jeans och denimleggins.
Gina Tricot, 149kr



Mina underbara armband. Fanns bara dom kvar och jag kände kärlek till dom
på en gång. Tycker dom är asläckra. Passra perfekt om man vill piffa upp sig
någon dag eller piffa till utgångs outfiten med lite snygga armband. I love!
Gina Tricot, 159kr.

Är nöjd med mina köp, plus att de kostade knappt något alls, och då blir det ju ännu bättre. Tröjan tyckert jag om för den passar till allt. Sätt ett skärp i midjan och dra på ett par höga skor så har man kvälls outfiten. Dra på dig ett par byxor eller leggins och du har en snygg dagsoutfit. Yes, som sagt, gillar verkligen mina köp idag. Jag köpte ju två stickade tröjor på Gina för inte så längesen som ni säkert sett om ni läst bloggen. Funderer dock på att sälja/lämna tillbaka den svarta. Får se om någon runt om mig vill köpa den eller om jag lämnar tillbaka den. Om någon är intresserad så kan ni ju höra av er till mig. Det är en XS, kostar 149kr. Vill ha det priset då den är oanvänd. Men om jag inte hört av från någon inom någon dag så får den åka tillbaka, om det går? Kommer inte ihåg om det är 7 dagar eller 14 dagars öppet köp? Jaja, märks.

Kollar lite smått på Evan den allsmäktige. Den är rätt okej, så får kanske bli lite popcorn och glo på den. Mysigt :) Älskar att mysa till det så här på hösten, tända lite ljus, göra popcorn, krypa under en filt eller ett täcke framför en bra film. Visst är det härligt? Nej men era grissuggor, nu drar jag tummen ur röven och går ut på en cigg. Hörs senare.

// Linda

Update: Fick nu se på Tv.nu att det är Ett päron till farsa klockan 22.oo på TV6. Blir nog att se den. Sist jag kollade på Ett päron till farsa, så såg jag när dom firar jul. Jag dör av skratt varjegång jag ser den när han tar död på katten. Ser så jävla roligt ut! haha men ikväll är det när dom ska på semester. Är på skratthumör, för idag är jag på väldigt bra humör :) Tack vare
deeeet stora K:et.


Kommentarer
Postat av: Anonym

dom armbanden var riktigt snygga, vem är grisen? Kallar min hund det ibland, men så klart med kärlek

2009-10-11 @ 23:46:43
URL: http://anwb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0