Godmorgon då.

Ja nu har jag nyss avslutat ett samtal som gav mig posetiva besked. Nu hoppas vi på att det blir genomfört väldigt snabbt. Jag pratar alltså om att jag förhoppningsvis ska få en praktik på en skola här i karlstad, som elevstödjare (läs: Kisare). Jag tror det kan bli riktigt kul faktiskt. Ska bara till arbetsförmedlingen och fixa med dom och sen åka till skolan ifråga och snacka med rektorn som en redan snackat med om mig så det såg ljust ut :) Good, då får jag något att göra i 3 månader. Kommer söka jobb även under praktiken. Måste höra med arbetsförmedlingen hur det ställer sig med det. Men borde ju inte va några problem :)


Sitter i sängen här i vålberg med en gosig katt i knät. Fryser lite gör vi nog ;) Kanske inte Smirre, men jag gör :P Lite kyligt här inne tycker jag. Imorse va det inte roligt. Vaknade upp av att grisen gick upp. Kallt och tomt blev det. Ychamejja.


Ska strax göra mig iordning för att senare dra ner mot stan och möta upp Caroline och Josefine (Någon mer?). Ska ta en fika i stan tänkte vi. Har ingen ork just nu att göra mig iordning men här går det ju inte sitta still bara, nope nope. Nu kom nina in hit, sjuk hon är stackarn. Men men nu måste jag ta tag i detta och dra mig iväg sen. Hörs senare.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0