Godkväll då.

Ja, nu är det kvällen redan. Tycker inte jag gjort så mycket idag. Vart hemma, på bergvik och shoppat lite igen. Va ner till stan och lämnade lite saker, tankade bilen och sen hem. Nu sitter jag i soffan och funderar på om kamerans batteri kanske behöver laddas. Tänkte ta lite kort på de som är inköpt den senaste veckan. Fixar in kort sen i ett senare inlägg. Någon gång efter tio.

Fick iväg sista räkningen nu. Skönt att vara av med allt. Eller ja, jag har lagt undan lite som ska gå till en räkning i slutet av månaden. Då kommer ju iofs tele/data räkningen igen men sen är det en till räkning som ska betalas då. Så jag ska lägga undan så jag har till min del där. Kul kul, men allt kostar ju i dagens läge. Och det är väl därför man jobbar.

När vi ändå kom in på jobb. Vart i helvete finns alla jobb??? Blir galen av att inte ha något jobb. Så jäkla drygt att bara gå hemma och vara slö. Tråkigt att man måste jobba varenda helg för att kunna få in pengar. Oftast är jag ledig fredagar men ibland skulle de va skönt att ha en hel helg ledig! Men de blir längrefram. Hur som helst vill jag ha ett dags jobb också så man får göra något på dagarna och komma ifrån denna lägenhet. Vill flytta!! Förhoppningsvis blir det snart man får ett jobb så man kan släppa lite på vingarna och kanske ändå sätta ihop dem lite mer, med gulligull. Vi får väl se hur det blir med tiden, jobb osv :)

Nej nu börjar Hollywoodfruarna på tvn också, så nu ska jag kika lite på det så hörs vi sen. Då kommer de in lite kort och så.


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0