Fabriken.

Japp, nyss kommit hem från jobbet på fabriken. Idag har folk varit lite störande men många bra också som varit som normala människor. Men man blir dock irriterad på folk som skriker, menar vi är inte döva. Ingen är som människan pratar med men ändå skriks de som om hon pratade med någon på andra sidan huset. Men men, kanske blir lätt så på fyllan? Jag vet inte. Hon va lite väl högljud tycker ja :P Men sånt är väl livet.

Kvällen bestod även med lite bråk. Men det är sånt som händer ibland. Vissa kvällar kan det vara mycket andra ingenting. Blev lite förvånad idag ang folk som är otrevliga. Idag va det faktiskt de äldre som va de mest otrevliga. Det där varierar ju också men jag förstår inte ibland varför de ska va snoffsiga och otrevliga. Som att de skulle vara bättre än de som va yngre. Hmm aja, finns folk till allt.

Som vanligt är jag en liten klen sak som fryser endel. Låg inatt och frös som en galning tills min mage satte igång och gjorde så förbannat ont. Då blev jag svettlana. Inte kul. Slutade med tårar för de gjorde så förbannade ont. Fick gosiga kramar då så det kändes lite bättre och trots magont så somnade jag med ett leende på läpparna. (iaf när magondheten väl gick över) Somnade som ett litet lamm.

Funderar lite på vart bebben håller hus. Eller vart han är vet jag men antagligen sover han eller är väldigt inne i spelet :) Kul för han tycker jag! Älskar och stöttar honom! Idag när dom spelade hockey hörde jag att de spelat bra och då blev jag stolt över han. (jag kunde ju inte va med och titta för att jag skulle jobba :( tråk men blir fler gånger) Blir verkligen glad för saker som gör han glad. Jag gläds av hans glädje :) hehe. Lame? kanske, men sant! På onsdag ska han få en överraskning för då är det hans dag! Jag vet en sak men funderar på en till sak! Hoppas de blir uppskattat :)

Nej nu kanske man skulle sova.. Klockan börjar dra ihop sig och imorgon är det jobb som gäller för mig igen. Börjar på kvällen på fabriken, nöjesfabriken alltså om jag inte skrev de längre upp? Hursom så ska de bli gött att sova ut imorgon. Tycker nog min kisse som ligger och hänger/ sover på mina armar nu när jag skriver.

Ah förresten så börjar jag som kisare på Hultsbergsskolan på måndag morgon, 8.oo :) Ska bli så jäkla gött!!! Har en såkallad prövotid på två veckor som man får göra. Kolla så allt fungerar och att alla trivs med en och att jag trivs med jobb/praktiken. Men vi va alla ganska övertygade om att det kommer gå fint. Om allt går som det ska då så ska jag antagligen få vara med på musiklektioner, va med och sätta upp julshowen osv. Tycker det skulle va sjukt roligt! :) Kul o träna sånger och ha massa kul på musiklektionerna med ungdomarna :D Spännande! Ah, märks nog att jag är nöjd med stället som blir min jobb/praktik. Härlig känsla :) RUTIN PÅ LIVET, yeessss!! :) hah

Nej nu får jag nog bädda ner mig och mina katter, som är minst lika trötta som jag. Hoppas ni haft en bra kväll/natt vad ni nu hållt på med. Hörs imorgon.








// Linda



It feels so good with you bebbi!  :):):)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0