Ett och samma spår.

Med lite hjälp insåg jag nu att det handlar mycket om sova och trött i min blogg. Tråkigt faktiskt när jag ser tillbaka i den :S Boooring blogg :P eller va säger ni? Men mycket har ju blivit så då jag kanske bloggat när jag ska sova osv. Men skit i det. Nya banor, nya inlägg.

Träningen idag gick framåt för mig, då jag lärde mig lite av det som folk redan kunde, majoriteten iaf. Skönt att komma framåt. Kan däremot meddela dig Dessan att vi kommer tävla mot varandra ändå. Tyvärr, men men vi stöttar varandra ändå så kvittar tycker jag! Men kom ihåg, Karlstad Team P. ska ha guldet ;D hehe nej men vi får väl se hur det går! Tävlingen är inte förens nästa år, men man längtar som tusan. Den kicken man får alltså. Ojojoj :) Det gillas starkt av oss alla.

Sitter och kikar på klockan om och om igen, tiden går inget snabbare för det :P Jag väntar självklart på tolv slaget. Vill ju säga bebbi något innan jag lägger mig! ;)

Imorgon ska jag iväg och fixa lite innan jag drar mig till vålberg där jag förväntar mig att iaf få en bulle! :P Haha, nejdå. Men en cola iaf ;) haha. Ska även bli intressant att se vad Ida valt att tatuera också. Hon har tid imorgon och förut visste hon inte riktigt vad hon skulle göra. Hon hade två/tre olika val. Men ska bli kul att se vad det fick bli!

Nej, nu ska jag göra något annat!

Har jag sagt att jag älskar dig?


// Linda

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag längtar också till tävlingen, pretty much hörredu! :D God natt söta Linda!

2009-10-21 @ 00:07:32
URL: http://emmibo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0